Foto: Shutterstock

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" samazinājusi cenas reģistrētajai bagāžai. "Šis ir bijis ļoti veiksmīgs gads – "airBaltic" samazinājusi aviobiļešu cenas, sasniegusi vēl nepieredzētus klientu apmierinātības rādītājus un ļoti ievērojamu pasažieru skaita pieaugumu. Tagad mēs esam spēruši soli uz priekšu un līdz pat trīs reizēm samazinājuši cenas reģistrētajai bagāžai," norāda "airBaltic" ieņēmumu pārvaldības vecākā viceprezidente Eva Plakane.

Salīdzinot ar līdzšinējām fiksētajām cenām, "airBaltic" mājaslapā tagad piedāvā lētāku reģistrēto bagāžu sākot no 9,99 eiro īsajiem, reģionālajiem lidojumiem. Ja bagāžas reģistrācija iegādāta vēlāk, atsevišķi no pamata aviobiļetes, cena ir 34,99 eiro, iegādājoties to mājaslapā, bet lidostā – 40 eiro.

Savukārt, iegādājoties premium biļetes, kā arī vecākiem, lidojot ar zīdaini, vienas somas reģistrēšana ir bez maksas. Ieviešot lētāku reģistrēto bagāžu, "airBaltic" cer radīt papildu vietu pasažieru rokas bagāžai, mudinot vairāk pasažierus reģistrēt savas smagākās somas uzglabāšanai lidmašīnas kravas nodalījumā un atbrīvojot papildu vietu lidmašīnas salonā. Plašāka informācija par bagāžas nosacījumiem un cenām pieejama uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!