Foto: DELFI

Atklājot vasaras sezonu, no 27. marta Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" uzsāks lidojumus deviņos jaunos maršrutos. Jaunie lidojumi paredzēti uz dažādiem vasarīgiem galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos u.c.

Lidsabiedrības izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs vienmēr domājam par pasažieriem, kad plānojam jaunus maršrutus. Esam patiesi priecīgi, ka šajā vasaras sezonā "airBaltic" pasažieriem piedāvājam jaunus, ērtus savienojumus uz aizraujošiem un saulainiem brīvdienu galamērķiem."

Šajā vasarā "airBaltic" piedāvās vairāk nekā 70 tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas. 2018. gada vasaras sezonā lidsabiedrība piedāvās jaunus maršrutus no Rīgas uz Malagu (Spānijā), Lisabonu (Portugālē), Splitu (Horvātijā), Bordo (Francijā), Gdaņsku (Polijā), Almati (Kazahstānā), kā arī uz Sočiem un Kaļiņingradu (Krievijā). Papildus tam "airBaltic" sāks lidojumus jaunā maršrutā starp Tallinu un Londonu.

Lidojumu cenas uz katru galamērķi ir atšķirīgas, bet zemākā pieejamā cena vienā virzienā, piemēram, lidojumiem uz Malagu un Sočiem norādīta 99 eiro. Lai lidotu uz Gdaņsku, lētākā lidsabiedrības aprēķinātā cena lidojumam būs 25 eiro, bet Almati Kazahstānā - 159 eiro. Pilns "airBaltic" piedāvāto lidojumu saraksts un biļešu cenas pieejamas uzņēmuma mājaslapā.

Lidsabiedrība vasaras sezonā piedāvās arī uzlabotu pakalpojumu klāstu Ukrainā, no 2018. gada 25. marta palielinot lidojumu skaitu no Rīgas uz Odesu līdz sešiem lidojumiem nedēļā. Papildu lidojumi tiks veikti arī uz vairākiem citiem galamērķiem, tostarp Parīzi, Minheni, Varšavu, Maskavu un Milānu.

"airBaltic" nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!