Foto: Shutterstock
Kad Latvijā dienu no dienas turpina ritēt drēgnais rudens laiks, arī daudzi lidojumi un viesnīcas dažādās pasaules malās kļūst lētākas. Šī iemesla dēļ tieši tagad – starp novembri un maiju iespējams atrast lieliskus piedāvājumus jaunu vietu iepazīšanai, tāpēc digitālās banku alternatīvas "Revolut" eksperti atklāj astoņus vienkāršus veidus, kā ietaupīt līdzekļus, ne vien izvēloties lidojumus, bet arī tieši ceļojuma laikā.

Izmantojiet speciālu meklēšanas logu pārlūkprogrammā

Vai esat manījuši paziņojumus par sīkfailu politiku, kas parādās pārlūkprogrammas logā? Vairums cilvēku automātiski spiež atbildi "piekrītu", taču tieši šis solis bieži nosaka, ka neredzam lētākos ceļojumu variantus. Sīkfaili lapai norāda, ka šo vietni esat lietojuši jau agrāk vai par līdzīgiem ceļojumiem interesējāties arī citur.

Tas pakalpojuma sniedzējiem sniedz ieskatu, ka tiešām esat ieinteresēti pirkt lidojumu uz konkrēto vietu, tādēļ daudzās vietās līdz ar katru lapas apmeklējumu tiks piedāvātas augstākas cenas nekā parasti. Lai meklējuma dati netiktu nekur saglabāti, pārlūkošana jāveic "slepenos" pārlūkprogrammas logos, piemēram, izmantojot "Google Chrome", vajadzētu izvēlēties "New Incognito Window".

Nelieciet visas cerības uz pēdējā brīža lidojumiem

Foto: Shutterstock

Stāsti par fantastiskiem un lētiem pēdējā brīža piedāvājumiem skan vilinoši, taču nekur nav teikts, ka noteikti tos atradīsiet. Šāda biļešu iegāde ir aktuāla cilvēkiem, kuriem nav būtisks brīvdienu laiks – viņi vienkārši "medī piedāvājumus".

Pat, ja izdosies atrast negaidīti lētu lidojumu, tas nenozīmē, ka tāpat veiksies ar viesnīcu meklējumiem. Ja brīvdienu laikā tiešām vēlaties atpūsties, tad kādēļ gan uzkraut sev lieku stresu un staigāt apkārt ar līdzpaņemtajām mantām, meklējot lētāko vietu naktsmītnei?

Lūk, pieredzējušu ceļotāju padomi, kā nopirkt lētākās aviobiļetes.

Izvēlieties vēlos un nedēļas vidus lidojumus

Foto: Shutterstock

Izvairieties no maksājumiem par valūtas maiņu

Foto: F64

Viesnīcas restorāns – ne vienmēr lētākais variants

Foto: Shutterstock

Izvērtējiet brokastu paradumus un atcerieties paēst

Foto: Shutterstock

Izvēlieties viesnīcu, izvērtējot lokāciju

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!