Turpinot attīstīt "Enter Gauja" jeb Gaujas nacionālā parka klasteri kā vienotu tūrisma galamērķi, deviņu novadu pašvaldības kopā ar 50 uzņēmējiem šovasar organizē akciju "Sakrāj savu piedzīvojumu stāstu". Akcijas laikā ceļotāji, apmeklējot 60 tūrisma objektus un izmantojot to pakalpojumus, iegūs šī objekta unikālo kreļļu elementu. Šos elementus, pievienojot akcijas ķēdītei ar "Enter Gauja" simbolu, izveidosies personalizēts suvenīrs – stāstu krelles, kas kļūs par neiztrūkstošu ceļojuma un piedzīvojumu atgādinājumu, stāsta klastera pārstāve Alda Bražūne.

Akcija sāksies šī gada 1. maijā un ilgs līdz 1. septembrim, vai kamēr kreļļu elementi būs pieejami uzņēmumos.

"Enter Gauja" apvieno stāstiem un noslēpumiem bagāto reģionu pašā Latvijas sirdī. Kopš neatminamiem laikiem tas bijis leģendāru dabas un cilvēku notikumu epicentrs. Vēstures elpu un dabas pirmatnīgumu šeit caurauž dzīva kultūras vide un daudzveidīgās aktīvās atpūtas iespējas.

Informācija par "Enter Gauja" tūrisma piedāvājumiem var atrast vietnē www.entergauja.com.
Gaujas nacionāla parka tūrisma zīmols tapis, sadarbojoties tūrisma uzņēmējiem, deviņām pašvaldībām, Dabas aizsardzības pārvaldei un Vidzemes augstskolai, lai paaugstinātu konkurētspēju starptautiskā tirgū, palielinātu apmeklētāju uzturēšanās laiku, kā arī nodrošinātu ilgtspējīgu reģiona attīstību vienotā tūrisma galamērķī – Gaujas nacionālajā parkā.

Jau iepriekš ziņots, ka 2013. gada sākumā tika atklāts jaunais tūrisma zīmols "Enter Gauja", kas tapis Latvijas Investīciju attīstības aģentūras atbalstītā projekta "Gaujas NP tūrisma klastera attīstība" ietvaros, kuru līdzfinansē tūrisma uzņēmēji un atbalsta parka teritorijā esošās pašvaldības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!