Foto: DELFI
Sports Ulda asinīs virmo tikpat kaislīgi kā adrenalīns brāļiem Dukuriem, stāvot uz starta līnijas. Jau 17 gadus sports ir ne tikai Ulda aizraušanās, bet arī darbs, kas ļāva piepildīt sapni – 2016. gadā skatīt olimpiskās spēles klātienē. Viņš no Rio trīs nedēļas veidoja reportāžas.

Šogad viņš savu sapni izdzīvos vēlreiz, apmeklējot ziemas olimpiskās spēles Phjončhanā, Dienvidkorejā.

Stāstu vakarā DELFI sporta nodaļas redaktors Uldis Strautmanis godīgi runās arī par grūtībām, ar ko nākas saskarties, dodoties uz tik grandiozu notikumu. Par sporta aizkulisēm gan no vienkārša ceļotāja, gan akreditēta žurnālista perspektīvas.

2016. gada vasarā Uldis Rio olimpiskajās spēlēs pavadīja trīs nedēļas, lai žurnālista lomā ziņotu par svarīgāko un aktuālāko, paralēli izbaudot satraucošo svētku atmosfēru uz savas ādas. Iespaidi ir neaizmirstami – piedzīvotas nemitīgas stresa situācijas un haotiska kustība mediju centros ar žurnālistiem no visas pasaules, ko brīžiem pārtrauc gandarījuma un prieka uzplūdi par mūsu sportistu sasniegumiem.

Arī Uldis no Rio atgriezās kā uzvarētājs – galu galā viņš piepidlīja savu sen loloto sapni par došanos uz olimpiskajām spēlēm, ko savulaik neizdevās realizēt kā sportistam.

Savukārt, ja pats daudz ceļo vai pazīsti kādu īstu dēkaini, piesaki arī viņa stāstu, sūtot nelielu aprakstu uz e-pastu: celojumi@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!