Foto: DELFI
Līdz 9. jūlijam visi Dziesmu un deju svētku dalībnieki var bez maksas iepazīt Rīgas Motormuzeja ekspozīciju, kā arī apmeklēt izstādi "Daudzveidīgais RAF", liecina informācija muzeja mājaslapā.

Muzejā kopumā apskatāmi vairāk nekā 100 seno spēkratu – no pasaulē pirmā automobiļa "Benz Patent Motorwagen" līdz unikāliem Kremļa limuzīniem, kā arī Latvijas autobūves vēstures paraugiem. Ekspozīcija ir stāsts par automobiļiem, laikmetu, cilvēkiem un dzīves paradumiem. Iesaistošas aktivitātes un moderno tehnoloģiju sniegtās iespējas ļauj atklāt un iepazīt auto vēsturi ļoti interaktīvā un mūsdienīgā veidā.

Motormuzeja mainīgajā izstāžu zālē pašlaik skatāma izstāde "Daudzveidīgais RAF", kur apmeklētājiem ir iespēja ieskatīties leģendārās mikroautobusu ražotnes neredzamajā pusē. Pirmo reizi vienkopus ir eksponēti mazpazīstami "RAF" speciālie spēkrati, kas izgatavoti Rīgā, Duntes ielas darbnīcās.

Uzrādot Dziesmu svētku dalībnieka ID karti, ieeja Motormuzejā ir bez maksas. Apzinoties dalībnieku aizņemtību svētku laikā, dalībnieki šo iespēju var izmantot arī oficiālajā pēcsvētku brīvdienā – 9. jūlijā, teikts muzeja mājaslapā.

Plašāka informācija par Rīgas Motormuzeju – mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!