Foto: Publicitātes foto

Tokijas "Narita" lidostā Japānā atklāta viesnīca īsai atpūtai. Jāsaka, ka tajā viesis tiešām maksā par pašu nepieciešamāko, bet šāda atpūta tomēr ir ērtāka par lidostas krēsliem, ja līdz nākamajam lidojumam jāgaida vairākas stundas.

"9h nine hours" jeb deviņu stundu (tik ilga uzturēšanās paredzēta katram viesim) viesnīca vairāk atgādina medus šūnas nevis viesnīcu, jo katram tās iemītniekam atvēlēta vien neliela kabīnīte jeb kapsula ar gultasvietu. 

Viesnīca sastāv no rindas ar dzīvojamajām kapsulām un telpām ar skapīšiem bagāžai, tajā ir arī duša un atpūtas zona. Lai arī ļoti vienkārša, viesnīca ir piemērota pasažieriem, kam lidostā jāpavada vairākas stundas starp lidojumiem vai paredzēts doties ceļā ar reisu agri no rīta, raksta The Daily Mail. Šādi lidostā pavadītais laiks tiešām var tikt veltīts atpūtai un miegam, turklāt pēc nogurdinoša ceļa iespējams arī nomazgāties. 

Foto: Publicitātes foto

Arī izmaksas par atpūtu viesnīcā nav visai lielas un atbilstošas tajā piedāvātajam komforta līmenim – nakšņošana izmaksā 3900 jenas jeb 26 eiro (viesnīca jāpamet līdz pklst. 10.00 no rīta). Ja vēlaties tikai pāris stundas nosnausties, izmaksas ir zemākas – 1500 jenas jeb 10 eiro. Savukārt ieiešana dušā izmaksā 1000 jenas jeb nedaudz mazāk par septiņiem eiro. 

Viesnīcas noteikumi paredz, ka viesi var stundu veltīt iešanai dušā, septiņas stundas gulēšanai un vienu stundu, lai sagatavotos lidošanai un viesnīcas pamešanai. 

Sievietes un vīrieši viesnīcā tiek izmitināti atsevišķi. Sieviešu apartamenti ir apzīmēti ar sarkanu krāsu, bet vīriešu – ar melnu. Katra kapsula ir aprīkota ar "Panasonic" firmas guļvietu un modināšanas iekāru, kas ieslēdz gaismu, kad laiks celties.

Katram viesim tiek iedota atslēga skapītim, kur glabāt ceļojuma bagāžu, jo "istabiņā" tai vietas nepietiek. Atslēgas numurs sakrīt ar istabiņas numuru. 

Viesi, kas jau izmēģinājuši šīs viesnīcas pakalpojumus, atzinuši, ka atpūta tur ir ļoti patīkama un ērta, raksta The Dailiy Mail.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!