Foto: Publicitātes foto

Īpaši ekskluzīva naktsmītne Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā atrodama ostmalā. Tā ierīkota kādreizējā ogļu pārkraušanas ceļamkrānā, bet "pie tās kājām" atrodas Ziemeļu (Nordhavn) osta un jūra. Smalko naktsmītni tā arī sauc par "Krane Hotel" jeb Krāna viesnīcu.

Ceļamkrānā iekārts viens numuriņš, kas piemērots divu viesu uzņemšanai. Kā jau industriālā mantojuma objekts, tā nepretendē uz mājīgu pūkainumu, bet skandināvisku eleganci gan – viesnīca no augšas līdz apakšai ieturēta atbilstošā stilā un krāsās, visur dominējot melni krāsotām plāksnēm un metālu. Dāņu dizaina mēbeles ieturētas minimālisma stilā, ļaujot cauri lielajiem stikla logiem mirdzēt un izcelties apkārtējai ainavai.

Foto: Publicitātes foto

Lejas stāvā ierīkota pelēka akmens spa zona, no kuras arī paveras iespaidīgs skats uz pilsētu, bet sēžot burbuļvannā vai saunā var apbrīnot jūras ainavu.

Viesiem viesnīcas īpašnieki piedāvā nodrošināt transporta pakalpojumus no un uz lidostu, kā arī ļauj izmantot BMW markas auto pilsētas apskatei.

Tāpat vecajā ceļamkrānā tiek piedāvāts rīkot arī privātas ballītes un fotosesijas.

Jāpiebilst, ka šī nav vienīgā šāda veida viesnīca – arī Amsterdamas ostā atrodama naktsmītne vecā ceļamkrānā "Faralda Crane Hotel".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!