Foto: Publicitātes foto
Vidējās klases viesnīcu zīmols "Park Inn by Radisson" 23. martā atklājis divas jaunas viesnīcas Rīgā: "Park inn by Radisson Residence Riga Barona" un "Park Inn by Radisson Riga Valdemara".

"Jauno "Park Inn by Radisson" viesnīcu atvēršana Rīgā atspoguļo mūsu izaugsmes potenciālu, kā arī to, cik pievilcīgs ir mūsu zīmols, kas radīts, lai dzīvi padarītu krāsaināku," ir pārliecināts Maikls Stalports, "The Rezidor Hotel Group" Austrumeiropas un Krievijas reģionālais viceprezidents. "Mums ir prieks, ka Rīgā atvērta jau mūsu zīmola sestā un septītā viesnīca. Jaunās viesnīcas, kas tapušas ciešā sadarbībā ar vietējiem partneriem, apliecina mūsu apņemšanos saglabāt līderpozīcijas Baltijā un spēju būt patiesi viesmīlīgiem."

"Park Inn by Radisson Riga Valdemara" ir viesnīca ar 178 numuriem. Viesnīca atrodas tikai 12 minūšu brauciena attālumā no starptautiskās lidostas "Rīga", tuvumā ir arī pilsētas zaļā zona, tāpat viegli sasniedzams pilsētas darījumu centrs.

Baltijā pirmā "The Rezidor Hotel Group" rezidence "Park Inn by Radisson Residence Riga Barona" atrodas ērti pieejamā vietā pašā pilsētas centra vidū, uz Lāčplēša un Barona ielas stūra. Visos 78 apartamentos ir viena vai divas guļamistabas, aprīkota virtuve, kafijas automāts, "Smart TV" un bezmaksas ātrgaitas internets, dažos numuros ir arī balkons vai terase. Rezidences apartamenti piemēroti biznesa ceļotājiem, kas savu brauciena laiku vēlas izmantot efektīvi. Tāpat arī šie numuri ir piemēroti tiem, kas meklē patiešām īpašas naktsmājas, ceļojot ar ģimeni vai draugiem. Apartamenti viesiem sniedz komfortabla līmeņa fleksibilitāti un neatkarību. "Park Inn by Radisson Residence" Rīgā piedāvā 24 stundu recepcijas servisu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!