Pūķa elpas lidojuma līnija jeb "Dragon’s Breath Flight Line" Haiti ir pasaules garākais un iespaidīgākais nobrauciens pa trosi pāri ūdeņiem. Šeit vairāk nekā 800 metrus garā braucienā var baudīt Karību jūras dzidro ūdeni un gleznainus piekrastes skatus.

Video redzams iespaidīgais nobrauciens, kas ilgst gandrīz minūti. Ātrums, ko sasniedz braucējs, ir 64 - 80 kilometri stundā. Brauciens ir ātrs un iespaidīgs, raksta Eatsleepcruise.com.

Pirms šīs atrakcijas izbūves, tikai putni izbaudījuši lidojumu virs lietus meža, baltās smilšu pludmales un kristāldzidrajiem ūdeņiem, vējam un saulei skarot seju. Kopš izbūvēta "Pūķa elpas līnija" to var ikviens. Augstākajās vietās trose atrodas vairāk nekā 150 metrus virs jūras līmeņa, kas garajā nobraucienā ļauj sasniegt iespaidīgu ātrumu. Troses nobrauciens iekārtots Labadī (Labadee) pludmalē Haiti.

Šī ir ļoti iecienīta izklaide kruīza kuģu viesu vidū, jo, kā zināms, Karību jūra un tās salas ir viens no pasaules populārākajiem kruīza maršrutiem, skaisto skatu un vienmēr labo laika apstākļu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!