Vai vēlies ceļot tā, kā latviešu ceļotāju pāris Alīna un Jēkabs? Par viņu piedzīvoto Palau, Ziemeļīrijā, Igaunijas Rummu nogrimušajā cietumā un Kubā rakstījām jau iepriekš. Viņi saviem lasītājiem ir sarūpējuši pārsteigumu – ceļojumu iedvesmas blogā www.sapnumedniece.lv ir izsludināts pirmais ceļojumu aprakstu konkurss, kura balva ir garās nedēļas nogales ceļojumus diviem šoruden uz pārsteiguma galamērķi Eiropā. Tiks nodrošinātas aviobiļetes no "airBaltic", viesnīca no "Estravel Latvia" un ceļojumu apdrošināšana no "Seesam". Šī ir iespēja redzēt visu tā, kā to redz ceļojumu blogeri.

Uzrakstiet ceļojumu aprakstu par savu skaistāko sapņu ceļojumu, vai tas būtu tepat Latvijā vai ārzemēs, organizētā grupā vai vienam pašam. Aprakstus var iesūtīt līdz 2017. gada 28. jūlijam.
Sapņu ceļojumu aprakstu konkursa noteikumi:

• Apraksta autors esat jūs pats;
• Apraksta garums no 500 līdz 2500 vārdiem;
• Aprakstam jābūt saprotamā latviešu valodā;
• Pievieno no 3 līdz 20 fotogrāfijām, kuru autors esat jūs pats;
• Konkursam katrs dalībnieks drīkst iesūtīt tikai vienu aprakstu;
• Jābūt Alīnas un Jēkaba Instagram konta sekotājam: instagram.com/lincalincalinca.

Ar visiem konkursa noteikumiem var iepazīties te.

Vai skaistākās atmiņas ir par piramīdām un krāsainām zivīm? Pārgājiens pa zaļajiem Igaunijas mežiem vai peldes klusajos Latgales ezeros? Uzrakstiet par savu skaistāko ceļojumu un varbūt tieši jūs iegūsiet iespēju doties uz pārsteiguma galamērķi Eiropā.

Labākie ceļojumu apraksti tiks publicēti ceļojumu blogā www.sapnumedniece.lv un Turismagids.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!