Foto: Privātais arhīvs

"Tūrisma Gids" vairākus gadus raksta ne tikai par neparastām takām, ezeriem, parkiem un pilsētām, bet publicē arī pašu ceļotāju stāstus – košus un piedzīvojumiem bagātus. Aicinām satikt piedzīvojumu meklētājus stāstu vakaros un patīkamā atmosfērā iepazīt tāltālas un arī tuvākas zemes.

Pieredzējuši ceļotāji brīdina, ka ceļošana ar kruīziem kļūst par atkarību. Un kā nu ne – katru rītu baltais milzis piestāj citā pilsētā un brokastu kafiju var baudīt, vērojot viļņus. Šoreiz stāstu vakara varone ir Astra Kalniņa, kura arī ir viena no šiem "atkarīgajiem" un ar kruīzu izbraukājusi tuvākas un tālākas zemes. Tikšanās reizē viņa pastāstīs, kāpēc šāda veida ceļošana viņai ir īpaši tuva, dalīsies atklātos stāstos par pieredzēto un izdzīvoto, kā arī izskaidros, kāpēc došanās ar kruīzu var būt aizraujošs piedzīvojums ikvienam.

"Tūrisma Gids" stāstu vakars notiks trešdien, 21. novembrī, krodziņā "Dēkainis", Baložu ielā 12, Rīgā. Dodies pats un uzaicini arī draugus uz šo pasākumu šeit.

Savukārt, ja pats daudz ceļo vai pazīsti kādu īstu dēkaini, piesaki arī viņa stāstu, sūtot nelielu aprakstu uz e-pastu: celojumi@delfi.lv.

Bet līdz stāstu vakaram dažus no iemesliem, kāpēc ceļošana viļņu virsotnēs valdzina cilvēkus, vari pameklēt šajos rakstos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!