Foto: Shutterstock

Miljoniem eiro vērtas jahtas pamatoti tiek uzskatītas par labas dzīves un bagātības simbolu, kur slavenības un miljonāri pavada savas laiskās brīvdienas. Tomēr, izrādās, arī "vienkāršajai" tautai šāda atpūta ir sasniedzama. Ceļotājiem naktsmājas šādos luksusa klases braucamajos par pavisam saprātīgām cenām piedāvā Lielbritānijā veidota mājaslapa.

Miljoniem vērtas superjahtas, kas parasti tiek uzskatītas par bagāto zēnu rotaļlietām, jebkuram ceļotājam noīrēt piedāvā portāls Bedsonboard.com. Tur nakšņošana brīnišķīgā pludmalē, krāšņā jahtā, tiek piedāvāta pat par 50 un mazāk eiro. Tomēr lielākoties cenas par vienu nakti vienai personai svārstās no 50 līdz 100 eiro, bet par augstāku cenu pieejamas arī piecstāvīgas jahtas.

Ceļotāji var izbaudīt, kāda ir miljonāru dzīve silto jūru rivjērās, piemēram, Itālijā, Spānijā, Karību salās vai Francijā, kā arī citos iecienītos brīvdienu galamērķos.

Lapa veidota ļoti līdzīgi kā iecienītais naktsmāju īres portāls Airbnb.com, ko labi pazīst arī ceļotāji no Latvijas un kur īpašnieki piedāvā dzīvokļus, istabas un mājas brīvdienām. Ar portāla Bedsonboard (gulta uz klāja) palīdzību jahtu īpašnieki var izīrēt savus luksusa klases braucamrīkus tieši klientiem, bez starpniekiem. Tiek piedāvātas gan nelielas laivas ar minimālām ērtībām, gan luksusa kuģi vairākos stāvos un ar īpaši izsmalcinātu dizainu.

Ieskatam piedāvājam dažas idejas atpūtai un naktsmājām silto jūru piekrastē.

Foto: Ekrānuzņēmums

Atrašanās vieta: Grieķija, Gouvia

Cena vienam cilvēkam: no 25 eiro par nakti

Minimālais nakšņošanas laiks: 1 nakts

Jahtā ir divas duškabīnes, tajā var apmesties četri cilvēki, luksusa braucamajā ir arī virtuves stūrītis ar visu nepieciešamo aprīkojumu un divas kajītes ar lielu gultu katrā.
Jahta novietota Gouvias pilsētā Grieķijā.

Vairāk informācijas.

Foto: Ekrānuzņēmums

Atrašanās vieta: Itālija, Lipori

Cena vienam cilvēkam: no 50 eiro par nakti

Minimālais nakšņošanas laiks: 1 nakts

Maksimālais nakšņošanas laiks: 3 naktis

Šī jahta atrodas brīnišķīgā vietā Eolu salās, Itālijā. Tajā var apmesties četri cilvēki. Kā teikts sludinājumā, uz tās pieejama gan elektrība un duša, gan arī virtuvīte, kā arī tiek piedāvāts ceļotājiem piegādāt svaigas maltītes uz klāja.

Vairāk informācijas.

Foto: Ekrānuzņēmums

Atrašanās vieta: Bulgārija, Varna

Cena vienam cilvēkam: no 50 eiro

Nakšņošanas laiks: no 1 līdz 10 naktis

Arī uz šīs jahtas var apmesties četri cilvēki, lai baudītu Bulgārijas sauli un Varnas skaistumu, kā arī Melnās jūras krāšņumu, jo ar jahtu var arī izbraukt vai burāt atklātos ūdeņos. Uz tās ir arī virtuve, duša un citas ērtības.

Vairāk informācijas

Foto: Ekrānuzņēmums

Atrašanās vieta: Portugāle, Lisabona

Cena vienam cilvēkam: 90 eiro par nakti

Nakšņošanas ilgums: 1 līdz 10 naktis

Uz šīs luksusa jahtas, kas pietauvota Lisabonā, var apmesties divi cilvēki un baudīt ļoti romantisku atpūtu vienā no Eiropas skaistākajām vietām.

Jahta aprīkota ar visām ērtībām, lai uz tās varētu baudīt ērtu atpūtu pēc pilsētā pavadītas krāsainas un iespaidiem bagātas dienas.

Vairāk informācijas

Foto: Ekrānuzņēmums

Atrašanās vieta: Itālija, Mirabellas osta

Cena vienam cilvēkam: 140 eiro

Nakšņošanas ilgums: 1 līdz 31 naktis

Ja vēlaties justies kā īsts miljonārs, nakšņošana uz šīs 30 metru garās jahtas varētu būt laba iespēja. Tajā ir divi klāji, piecas kajītes un viss nepieciešamais aprīkojums ērtai dzīvošanai. Turklāt cenā iekļautas arī brokastis. Jahta atrodas brīnišķīgajā Itālijas ostas pilsētā La Specijā (La Spezia), kuras palmām rotātajā promenādē bieži notiek krāšņi pasākumi, bet jūra aicināt aicina to baudīt.

Vairāk informācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!