Foto: Publicitātes attēli

Losandželosas viesiem drīzumā būs iespēja pakutināt nervus, slidinoties pa stikla slidkalniņu trīssimt metru augstumā. Pilsētas augstākais debesskrāpis pēc rekonstrukcijas iegūs jaunu tūristu izklaidi, kas, visticamāk, nebūs piemērota visiem, vēsta Losandželosas izdevums LA.curbed.

Debesskrāpja "US Bank tower" augšējie stāvi tiek pārbūvēti, lai izveidotu jaunu 360 grādu skatu platforma, kas ļaus pilnībā aplūkot pilsētu no augšas. Ja ar šādām platformām var lepoties daudzi debesskrāpji, tad plānotais slidkalniņš ir kas jauns.

Foto: Publicitātes attēli

Aptuveni desmit metrus garais slidkalniņš savienos ēkas 70. un 69. stāvu. Tas tiks veidots no pilnībā caurspīdīga, 10 centimetrus bieza stikla. Šļūciens nebūs garš, taču noteikti neaizmirstams – caurspīdīgā grīda ar skatu uz Losandželosu atradīsies aptuveni trīssimt metru augstumā.

Skatu laukuma apmeklējuma cena būs 25 dolāri, taču nervu un pēdu un nervu kutināšana stikla slidkalniņā papildus izmaksās vēl astoņus dolārus. Plānots, ka ēkas rekonstrukcija tiks pabeigta šī gada otrajā pusē.

Foto: Publicitātes attēli
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!