Foto: Publicitātes foto
Pasaules augstākā kāpšanas siena šonedēļ oficiāli tiks atklāta Nevadas štatā Reno pilsētā. Siena iekārtota uz viesnīcas "Whitney Peak Hotel" ārējās fasādes sienas, vēstī "Daily Mail".

Kāpēji te varēs trenēt iemaņas un rāpties augšup pa apmēram 50 metrus augstu kāpšanas sienu. Kāpšanu pavadīs iespēja vērot satriecošas apkārtnes ainavas, jo no augšas paveras lielisks skats uz sniegotajām Sjerra Nevadas kalnu virsotnēm.

Dažādas ceļa sarežģītības pakāpes iezīmētas ar dažādu krāsu atzīmēm. Jaunā atrakcija - pasaulē augstākā kāpšanas siena - oficiāli tiks atklāta 7. jūnijā kopā ar jauno viesnīcu, kas arī uzsāks savu darbu. Jaunā viesnīca atrodas blakus vēsturiskajai pilsētas arkai, viesnīca piedāvās 150 modernus numurus un dažādas aktīvas atpūtas iespējas.

Kāpšanas sienai dots nosaukums "BaseCamp". Turpat blakus atrodas arī 650 m2 liels iekštelpu kāpšanas parks, kur uz dažādas sarežģītības pakāpes kāpšanas sienām spēkus varēs izmēģināt tie, kas nav gatavi uzreiz iekarot jauno - pasaulē augstāko kāpšanas sienu uz viesnīcas fasādes. Iekštelpās plašas iespējas kāpt būs nodrošinātas arī mazajiem kāpējiem.

Kāpšanas prieki te būs pieejami septiņas dienas nedēļā, ieejas maksa - 13 eiro.

Līdz šim augstākā (37m) kāpšanas siena pasaulē atradās Nīderlandē, Groningenā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!