Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
4. un 5. augustā lidostā "Jūrmala", kas atrodas Tukumā, norisināsies lielākais aviošovs Baltijas valstīs. Šajās dienās varēs vērot vietējās un valsts viesu pilotāžas grupas un solo paraugdemonstrējumus.

Interesenti lidostā "Jūrmala" 4. un 5. augustā tiks gaidīti no pulksten 10. Pasākuma apmeklētajiem būs iespēja iekāpt lidmašīnu kabīnēs, tikties ar pilotiem, kā arī baudīt šova programmu, kur varēs savām acīm redzēt gan izpletņlēkšanas paraugdemonstrējumus, gan arī dažādu gaisa kuģu priekšnesumus, piemēram, Latvijā ražotas aerobātikas lidmašīnas "Tarragon", "Baltic Bees Jet Team" un daudzus citus.

Tāpat pasākuma laikā būs pieejama "Sky Zoo" lidmašīnu muzeja ekspozīcija, Latvijas militāro spēku tehnikas apskate, piepūšamās atrakcijas un bumbu baseini bērniem, atsaites lidojumi ar gaisa balonu un daudz kas cits.

Pasākuma teritorijā būs iespējams bez maksas novietot auto, tomēr jāņem vērā, ka vietu skaits ir ierobežots. Bērniem līdz 8 gadu vecumam pasākums bez maksas. Vairāk informācijas meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!