Foto: Vida Press

Viesnīcnieki ir uz visu gatavi, lai piesaistītu sev viesus! Tā, piemēram, Floridas viesnīcas "Seminole Hard Rock Hotel & Casino" īpašnieki nolēma mainīt ēkas formu, pārbūvējot to par ģitāru! Šī vārda tiešajā nozīmē – debesīs sliesies 137 metrus augsta ģitāra, kurā būs 638 viesnīcas numuri un milzu spa komplekss, vēsta "Vida Press".

Ģitāras būvniecībai tiks iztērēts pusotrs miljards dolāru un jaunā 36 stāvu ēka būs divkārt ietilpīgāka par līdzšinējo viesnīcu.

Foto: Vida Press

Oriģinālā ideja būvēt ēku ģitāras formā prātā iešāvusies "Seminole Gaming" valdes priekšsēdētājam vēl tālajā 2007. gadā un kopš tā laika visu laiku urdījusi uzņēmēja domas. Viņš ir pārliecināts, ka jau pati ēka būs apskates vērta, nemaz nerunājot par apmešanos viesnīcā un visu labumu izbaudīšanu. Kā jau no nosaukuma skaidrs, viesnīcā viesu priekam būs ne vien spa komplekss, bet arī azartspēļu ellīte – tur darbošoties 3267 vienroči bandīti jeb spēļu automāti, 178 kāršu galdi – blekdžekam un bakarai, kā arī ieplānota liela zāle pokera spēlei.

Viesnīcu plāno atvērt jau 2019. gadā.

Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!