Foto: Shutterstock

Īrijas zemo cenu aviosabiedrība "Ryanair" 1. martā izplatījusi paziņojumu, ka šī gada ziemas sezonā piedāvās trīs jaunus lidojumu galamērķus no Maltas – uz Belfāstu, Neapoli un arī Rīgu.

Paredzēts, ka visos trīs maršrutos lidojumi notiks divas reizes nedēļā.

"Esam priecīgi paziņot par trim jauniem maršrutiem no Maltas 2017. gada ziemā – uz Belfāstu, Neapoli un Rīgu, kā arī papildlidojumiem uz Gdaņsku, Krakovu, Stokholmu, Venēciju Treveso, Viļņu un Vroclavu – kopā 40 maršrutiem. Paredzams, ka tas palielinās pasažieru plūsmu Maltā par 2,2 miljoniem," saka paziņoja "Ryanair" komercdirektors Deivids O'Braiens.

Foto: Publicitātes foto

Lidojumi paredzēti no oktobra un tos jau tuvākajā laikā varēšot rezervēt "Ryanair" mājaslapā. Kā pārliecinājās "TūrismaGids", pagaidām gan biļetes šajā maršrutā aviokompānijas mājaslapā vēl nav pieejamas.

Pašlaik "Ryanair" no Rīgas piedāvā lidojumus uz Berlīni, Brēmeni, Briseli, Glazgovu, Dublinu, Frankfurti (Hāna), Ķelni, Īstmidlendsu, Līdsu, Londonu (Stansteda), Mančestru un Milānu (Bergamo).

Foto: Vida Press

Maltas Republika ir maza salu valsts Dienvideiropā. Tā atrodas Vidusjūras centrālajā daļā uz arhipelāga, ko veido piecas salas. Oktobrī dienas laikā gaiss tur iesilst līdz pat 25 grādiem, teikts "Accuweather". Par to, ko apskatīt Maltā, lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!