Foto: Shutterstock

Pēdējās dienās īru zemo cenu aviosabiedrība "Ryanair" bieži parādās plašsaziņas līdzekļu virsrakstos – gan saistībā ar atceltajiem lidojumiem septembrī un oktobrī (vairāk šeit), gan jauniem galamērķiem, kurp varēsim aizlidot no Rīgas jau pavasarī. Aviosabiedrība jau esošajiem 13 galamērķiem, kurp iespējams aizlidot no Rīgas, piepulcēs vēl trīs – Žironu Spānijā, Pafu Kiprā un tagad arī Burgasu Bulgārijā, kas jau izsenis ir iecienīta Latvijas tūristu atpūtas vieta.

"Ryanair" paziņojis, ka uz Burgasu aviokompānija nodrošinās reisus divas reizes nedēļā sākot no 27. marta.

Vairāk par to, ko apskatīt šajā siltajā kūrortpilsētā, lasiet šeit . Tie, kas seko līdzi notikumiem, būs arī ievērojuši, ka gandrīz ikvienā aptaujā vai pētījumā par lētiem ceļojumu galamērķiem Eiropā, kādā no pirmajām vietām ir Bulgārija. Tomēr izdevīgās cenas nav vienīgais iemesls, lai brauktu uz šo saulaino valsti. Lūk, vēl citi iemesli, kāpēc nākamajām brīvdienām vērts izvēlēties tieši Bulgāriju.

Arī uz Pafu "Ryanair" lidos divas reizes nedēļā, sākot no 2018. gada 27. marta. Savukārt no 25. marta īru aviokompānija sola atklāt tiešos lidojumus uz Žironu Katalonijas reģionā Spānijā.

"Ryanair" šajā sezonā piedāvā lidojumus no Rīgas uz 13 galamērķiem sešās valstīs. Pašlaik šīs aviokompānijas tirgus daļa Rīgas lidostā ir aptuveni 15 procenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!