Ceturtdien, 26. oktobrī, pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies tematiskais tūrisma vakars "Sapņu zeme Etiopija", kura laikā varēs iepazīt vienu no vecākajām pasaules valstīm ar senu kultūru, caur ceļotājas Indras Lielkājas stāstiem un fotogrāfijām.

Tematiskā tūrisma vakara viešņa būs ceļotāja Indra Lielkāja, kura deviņu gadu laikā Etiopijā bijusi daudzas reizes, ceļojot gan kopā ar vīru, gan grupās, gan arī viena pati. Etiopija ir viņas sapņu zeme, jo tur visu gadu spīd saule un cilvēki, kaut nabadzīgi, smaida un ir viesmīlīgi. Par Indras piedzīvojumiem Etiopijā vairāk lasiet šeit.

Indra caur košām fotogrāfijām ļaus ieskatīties viņas pēdējā ceļojumā uz Austrumāfriku, redzēt autentisko Etiopiju ar tūristu neapgūtām vietām, vienkāršo ļaužu dzīvi, vietējo cilšu ikdienu un vienreizējus dabasskatus.

Tematiskais tūrisma vakars "Sapņu zeme Etiopija" norisināsies ceturtdien, 26. oktobrī, pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Dalības maksa 1,50 eiro, pirmskolas vecuma bērniem bez maksas. Vairāk informācijas un pieteikšanās tūrisma vakaram pa tālruni 63005445 vai mājaslapā www.tornis.jelgava.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!