Foto: Publicitātes foto

Lidmašīnu kompānijas arvien vairāk cenšas piesaistīt potenciālos klientus, piedāvājot dažādas ekstras, un viena no tām ir iespēja lidojumu aizvadīt daudz komfortablāk jeb pirmajā klasē. "Telegraph" ziņo, ka Apvienoto Arābu Emirātu avikompānija "Emirates Airline" šonedēļ notikušajā Dubaijas gaisa šovā (Dubai Air Show) izziņojuši jaunāko informāciju par iespaidīgajiem uzlabojumiem gaisa kuģī "Boeing 777".

Turpmāk lidmašīnās būs iespējams nopirkt biļeti atsevišķā lidaparāta telpā, kura aprīkota ar bīdāmajām durvīm, virtuālajiem logiem, "Mercedez-Benz" stila un ērtības krēsliem, kā arī gultu, kura spītē visiem gravitācijas likumiem.

Šie uzlabojumu uzskatāmi par ļoti moderniem, jo, lai ari cik liela būtu lidmašīna, iespēja lidojuma laiku pavadīt tikai un vienīgi savā kompānijā tiek uzskatīta par luksusa pakalpojumu.

Privātajās istabās klientiem tiks piedāvāta iespēja novērtēt gan patīkamo interjeru, gan arī jaunos un modernizētos gaismas avotus – gaismas krāsas iespējams regulēt individuāli, izvērtējot savu garastāvokli un plānus lidojuma laikā. Telpa ir pietiekoši liela, lai tajā varētu arī pārģērbties.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat katrs, kurš izvēlēsies izmantot jauno lidmašīnas piedāvājumu, varēšot baudīt arī neparastus skatus – katrā telpā esošais televizors rāda to, kas redzams lidmašīnas ārpuses, piemēram, apakšējā daļā, dodot iespēju aptvert pilnīgāku pasaules skatu. Tāpat katram pasažierim pie loga tiks nolikts binoklis, ar kura palīdzību daudz labāk saskatīt sīkumus uz zemes, ziņo aviokompānija.

Papildus šiem pārsteigumiem, jaunās istabas aprīkotas ar video zvana funkciju, kas nozīmē, ka, lai izsauktu stjuartes, vajag tikai uzspiest podziņu un visas velmes tiks izpildītas, pat nepieceļoties kājās. Tāpat šajā ierīcē atrodams plašs filmu klāsts, tāpēc, iespējams, pat gribēsies, lai lidojums būtu ilgāks nekā plānots.

Ierastajā biznesa klasē arī veikti uzlabojumi, piemēram, ieviesti ērtāki krēsli, uzlabota gaisa kondicionēšanas, kā arī pilnveidota gaismas avotu sistēma. Arī pārējā lidmašīna nav atstāta novārtā – ekonomiskajā klasē, piemēram, krēsliem pielāgoti ādas pagalvji, raksta "CNBC".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!