Kā jūs pavadījāt augustu? Droši vien devāties atvaļinājumā, iespējams, pat kaut kur lidojāt. Savukārt kāds singapūrietis 18 dienas pavadījis tikai lidostā, kas gan nav bijis īsti likumīgi, bet tomēr ļāvis viņam baudīt visai neparastu un ērtu laiku pasaules labākajā lidostā.

Trīsdesmit divus gadus vecais bezdarbnieks Raejali Buntuts centies aizlidot no Singapūras uz Kualalumpuru Malaizijā, kad 21. augustā viņš aizgulējies Changi lidostā un nokavējis savu reisu. Gadās… Tomēr tālākie jaunā vīrieša piedzīvojumi nebūt nav ierasti, raksta portāls "Atlasobscura". Viņš lidostā pamanījies pavadīt 18 dienas, uzturoties pasažieriem paredzētajās telpās, uzrādot viltotas iekāpšanas biļetes.

Singapūras lidostas trīs termināļos iespējams lieliski pavadīt laiku deviņās dažādās atpūtas telpās biznesa klases pasažieriem. Ne velti tā jau vairākus gadus atzīta par pasaulē labāko lidostu. Vairāk lasiet šeit. Raejali spējis pārliecināt lidostas darbiniekus, ka viņam ir tiesības tur ieiet, uzrādot iekāpšanas biļetes lidojumiem aviokompāniju "Cathay Pacific" un "Singapore Airlines" reisos, un vadījis dienas, ēdot un dzerot bez maksas.

Beigu beigās viņš tomēr pieķerts, kad darbinieki vienā no atpūtas telpām izsaukuši policiju 7. septembrī, pēc tam, kad bija ievērojuši vīrieti, kas uzturējies tur jau ceturto reizi 10 dienu laikā. Raejali ticis arestēts un vēlāk atzīts par vainīgu. Nākamās divas nedēļas viņam nācies pavadīt citās "atpūtas telpās" – Singapūras cietumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!