Foto: DELFI
Interneta žurnāls ceļotājiem "Tūrismagids" sadarbībā ar "Samsung Galaxy S7 Edge" organizē spēli, kur varēs laimēt vērtīgas balvas. Spēles galvenā balva ir lidojums uz eksotisko Brazīliju divām personām no tūrisma aģentūras "Kolumbs", turklāt spēlē varēs laimēt jaudīgos "Samsung Galaxy S7 Edge" telefonus, "Samsung Gear 360" kameras un "Multikino" ielūgumus.

Lai spēlētu "Tūrismagids" spēli, no 19. septembra līdz 2. oktobrim nepieciešams atvērt vai lejupielādēt DELFI mobilo aplikāciju "App Store" vai "Google Play" veikalos.

DELFI aplikācijā jāatrod "Tūrismagids" akcijas baneris un jānokasa banera virsslānis, zem kā, ja tev paveiksies, būs viens no jaudīgajiem "Samsung Galaxy S7 Edge" telefoniem, kas būs teicams ceļojuma sabiedrotais, jo nekad tevi nepievils; "Samsung Gear" 360 kamera, kas tev palīdzēs aptvert pasauli par visiem 360 grādiem, vai "Multikino" ielūgumi divām personām, kas ļaus aizceļot filmu aizraujošajā pasaulē.

Gadījumā, ja veiksme nebūs tava sabiedrotā un nelaimēsi kādu no minētajām balvām, tik un tā reģistrējies lielās balvas – lidojuma uz Brazīliju divām personām no tūrisma aģentūras "Kolumbs" – izlozei un izmēģini savu veiksmi atkal rīt, jo spēli vari spēlēt vienu reizi dienā visu akcijas periodu.
Atver DELFI mobilo aplikāciju un piedalies "Tūrismagids" spēlē jau tagad!

Vairāk informāciju par "Tūrismagids" spēli meklē Lasikasiunlaime.lv !

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!