Foto: Shutterstock

Pastāv risks, ka aviobiļešu iegādes vietnes "24fly.com" uzturētājam, Lietuvas uzņēmumam UAB "Skrydziai LT" radušās finansiālas problēmas, tāpēc nav ieteicams iegādāties aviobiļetes uzņēmumam piederošajā tiešsaistes vietnē, informēja Eiropas Patērētāju informēšanas centra Latvijā pārstāvji.

Lietuvas Ekonomikas ministrijas Tūrisma departaments centram norādījis, ka Lietuvas tūrisma operators UAB "Travelonline Baltics", kura māteskompānija ir "Skrydziai LT", nav informējis departamentu par uzņēmuma finansiālo stāvokli un departaments ir apturējis "Travelonline Baltics" licenci.

Tāpat pastāv risks, ka aviobiļešu iegādes vietnes uzturētājam "Skrydziai LT" ir radušās finansiālas problēmas, tāpēc departaments iesaka neiegādāties aviobiļetes interneta vietnē "24fly.com".

Centra pārstāvji norādīja, ka "Skrydziai LT" pašlaik vēl darbojas, tomēr, ja patērētājiem ir radušās problēmas, jāvēršas pie komersanta. Ja tas neatbild vai nerisina radušos problēmu, patērētāji tiek aicināti vērsties pēc palīdzības Eiropas Patērētāju informēšanas centrā Latvijā.

Latvijas Eiropas Patērētāju informēšanas centrs ir Eiropas Patērētāju centru tīkla dalībnieks, kas darbojas Patērētāju tiesību aizsardzības centra ietvaros un nodrošina patērētājus ar informāciju par viņu tiesībām un pienākumiem pārrobežu pirkumos, un palīdz rast risinājumus patērētājiem pārrobežu strīdos ar komersantiem. Eiropas Patērētāju centru tīklu veido 30 centri visās 28 Eiropas Savienības dalībvalstīs, Islandē un Norvēģijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!