Foto: DELFI
Tradicionāli rudens nāk ar ražas svētkiem un arī Latvijas Antīko autombīļu kluba sezonas noslēguma pasākumu. Piedāvājam arī jums apskatīt vecos, brīnumskaistos un uzticamos autiņus, kas joprojām gatavi vizināt savus saimniekus.


"Lai būtu tuvāk laukiem un ražai, kā arī atcerētos mūsu mašīnu jaunību, šogad sezonu noslēgsim ar zelta rudens pasākumu "Kolhoznieku saiets Kalnadunduros 2017"," stāsta viens no pasākuma organizatoriem Ivars Šenbergs.

Pasākums notiek divas dienas – 23. un 24. septembrī.

Visi senie spēkrati sestdienas rītā pulcējās pie Rīgas Motormuzeja, kur tos vienuviet varēja apbrīnot ikviens. Bet tālāk visi caur Ādažiem un Kadagu dosies uz Mālpils pusi, lai apskatītu zemnieku saimniecību "Kalnadunduri". Pēc tam notiks dalībnieku apbalvošana un saviesīgs pasākums viesu namā "Vidzemes pērle". Pa ceļam brauciena dalībnieki viesosies arī Ādažu krāmu tirgū un iepazīsies ar Nacionālo bruņoto spēku ikdienu. Bet svētdienā apmeklēs arī Mālpils muižu un mēros ceļu līdz Rīgai.

Braucienā piedalīsies arī mikroautobusi "Latvija", kas vasarā veica ceļu no Rīgas līdz Vladivostokai. Vairāk par to lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!