Foto: Publicitātes foto
Zemo izmaksu lidsabiedrība "Wizz Air" paziņojusi, ka augustā atvērs bāzi Sibiu un uzsāks lidojumus četros jaunos maršrutos no šīs lidostas Transilvānijā. Turklāt uzņēmums informēja, ka pievieno Rumānijas galamērķiem arī Sučavu, uzsākot lidojumus uz Londonu Lūtonu.

"Wizz Air" jau ir lielākā lidsabiedrība, kas darbojas Rumānijā, un Sibiu kļūs par tās septīto bāzi Rumānijā, savukārt Sučava kļūs par lidsabiedrības devīto galamērķi Rumānijā. Līdztekus vienas jaunas Airbus lidmašīnas A320 izvietošanai Sibiu "Wizz Air" augustā uzsāks lidojumus jaunos maršrutos uz Nirnbergu, Minheni Memmingeni, Milānu Bergamo un Madridi, kā arī iknedēļas lidojumu skaitu uz Londonu Lūtonu palielinās līdz pieciem. Lidojumi no Sučavas savienos šo Rumānijas ziemeļu pilsētu ar Londonu Lūtonu četras reizes nedēļā.

Biļetes jaunajos maršrutos jau ir pārdošanā, un tās var rezervēt tīmekļa vietnē wizzair.com, sākot no 14,99 eiro vienā virzienā.

2015. gadā "Wizz Air" caur Rumānijas lidostām ir pārvadājusi vairāk nekā 4,5 miljonus pasažieru salīdzinājumā ar 3,8 miljoniem 2014. gadā. Turklāt papildus šogad paredzētajai lidojumu uzsākšanai uz Sučavu lidsabiedrība jūlijā atvērs bāzi Jasi, palielinot ceļošanas iespējas par zemām cenām Ziemeļrumānijā.

"Wizz Air" ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 67 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos no 25 bāzēm, savienojot 120 galamērķu 38 valstīs.

Jau ziņots, ka "Wizz Air" šovasar atklās arī lidojumu maršrutu no Rīgas uz Telavivu, kā arī no Lietuvas lielajām pilsētām uz Islandi, Itāliju, Holandi un Norvēģiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!