Foto: Publicitātes foto

Zemo cenu aviokompānija "Wizz Air" turpmāk piedāvās pakalpojumu "Flexible Travel Partner", kas ļaus klientiem veikt lidojumu rezervācijas, nenorādot visu iespējamo pasažieru vārdus. Šis produkts izstrādāts tiem klientiem, kas vēlas iegādāties lidojumu biļetes, nodrošinot sev zemāko pieejamo cenu, taču skaidri nezina, kas būs viņu ceļabiedri.

Iegādājoties "Flexible Travel Partner" pakalpojumu, biļešu rezervācijas lakā nepieciešams norādīt tikai viena pasažiera vārdu, taču šādi vienā reizē iespējams rezervēt biļetes līdz pat deviņiem pasažieriem, nenorādot viņu personas datus. Pirms tiek pieprasīta lidojuma reģistrācija, klienti jebkurā brīdī var norādīt līdzbraucēju personas datus tiešsaistē, piekļūstot rezervācijai "Wizz Air" mājaslapā. Jaunais pakalpojums izmaksās 10 eiro par katru rezervēto sēdvietu. Vairāk informāciju par pakalpojumu un lietošanas noteikumiem lasiet šeit.

Foto: Ekrānuzņēmums

Šis pakalpojums ir papildinājums nesen ieviestajai "Fare Lock" sistēmai, kas ļauj saglabāt izvēlētā ceļojuma cenu līdz pat 48 stundām. Nesen šī aviokompānija paziņoja arī par jaunas bagāžas politikas ieviešanu. Vairāk lasiet šeit.

Džordžs Mikelopoluss, "Wizz Air" mārketinga nodaļas vadītājs: "Elastīgums kļūst arvien nozīmīgāks, plānojot gan biznesa, gan atpūtas braucienus. Ar jaunāko pakalpojumu "Flexible Travel Partner" mūsu klientiem ir iespēja atstāt lēmumu par to, ar ko kopā ceļot, līdz pat pēdējai minūtei, vienlaikus nodrošinot zemākās iespējamās cenas."

"Wizz Air" ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 85 lidmašīnu "Airbus A320" un "A321" parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 550 maršrutos, savienojot 142 galamērķi 43 valstīs. No Rīgas "Wizz Air" lido uz 12 galamērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!