Foto: Privātais arhīvs
Dzīve jābauda itin visos vecumos, bet jaunībā ļauties nezināmajam un doties arī garākos ceļojumos šķiet vēl vilinošāk un arī iespējamāk. Lai labāk iepazītu pasaules kultūras un vietējos iedzīvotājus, nereti dažādās vietās jaunieši uzturas pat vairākus mēnešus, kļūstot par daļu no aizraujošiem piedzīvojumiem!

Jaunībā gribas ķert un "uzsūkt" visu iespējamo – pēc ilgiem gadiem, kuri pavadīti skolas solā, iepazīt pasauli pašam savām acīm un ne tikai ar sociālo tīklu, interneta starpniecību. Veidi var būt daudz un dažādi, piemēram, apmaiņas programmas, brīvprātīgo darbs, arī dzīvesveida maiņa vai darba pieņemšana, kas saistīta ar ceļošanu. Protams, nevar aizmirst arī vienkāršas brīvdienas, kuras jaunieši cer piepildīt gan ar jaunas informācijas iegūšanu, gan arī kādu negaidītu pavērsienu.

Ja ir iespēja doties kādā trakulīgākā piedzīvojumā, jaunieši būs pirmie, kuri piekritīs! Piemēram, šī stāsta varoņi nolēma doties garā ceļojumā ar stopiem, divus mēnešus dzīvojot teltīs un mašīnās, bet šajā materiālā latviešu meitene dalās pieredzē un piedzīvojumos, kā tas ir – strādāt par stjuarti Apvienoto Arābu Emirātu aviokompānijā. Taču te vari iepazīties ar neparastu un atklātu stāstu, kā jaunietis pārdeva visas savas mantas, strādā no jebkuras vietas pasaulē un katru otro mēnesi maina dzīves vietu!

Ja arī tev ir sapnis, kādu brīdi padzīvot ārzemēs, mainīt savu dzīves stilu, iepazīt cilvēkus, uzzināt par interesantām vietām, šī kolekcija var kalpot kā iedvesmas avots – turpinājumā lasi 19 dažādus, bet ļoti interesantus stāstus par jauniešiem, neaizmirstamiem ceļojumiem un daudzveidīgajām dzīves pieredzēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!