Foto: Shutterstock
Ak, tveicīgā Spānija, kas teju ir neiedomājama bez karstas saules, jūras un arī bagātīgas vēstures bagāžas, kas šīs zemes aplūkošanai piešķir pievienoto vērtību. Bet ko tad tur apskatīt?

Spānijas krāšņums un vēsturiskā elpa ir jūtama ne tikai tādās lielajās pilsētās kā Madride vai Barselona. Tikpat bagātīga pagātne un ainavas ir arī mazajām pilsētiņām, kurās var doties pastaigās pa viduslaiku pilīm un cietokšņiem vai vērties populārā seriāla "Troņu spēles" uzņemšanas vietās.

Kā ar brīnumainās Rondas apskatīšanu, kas celta uz gleznainas klints? Vai arī pasaulē bīstamākās takas "El Caminito Del Rey" pievarēšanu? To visu varu izbaudīt Spānijā!

Protams, doties var arī uz kādu no Spānijas fantastiskajām salām, piemēram, Maljorku vai Menorku, kur izbaudīt pilnīgu mieru vai tieši pretēji – neaizmirstamas ballītes.

Turpinājumā piedāvājam virkni dažādu iespēju, ko apskatīt un izbaudīt karstajā Spānijā. Turklāt "Tūrisma Gids" parūpējies arī par vairākiem ceļojuma stāstiem, kas palīdzēs izkristalizēt brauciena plānus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!