Foto: Publicitātes foto/Dinara Nikiforova/instagram.com/emmartica
Ja vien nedodies uz kūrortu, kur lielākā daļa laika tiek pavadīta tieši viesnīcā, naktsmītnes parasti tiek izmantotas tikai enerģijas atgūšanai un sevis uzfrišināšanai. Neskatoties uz to, mūsdienās viesnīcu piedāvājums ir kļuvis ļoti plašs, un uzņēmumi ar dažādiem neparastiem naktsmītņu konceptiem vilina ceļotājus palikt tieši pie viņiem.

Šajā stāstu izlasē esam apkopojuši 13 dažādas interesantas vietas, kurās iespējams palikt pa nakti – daži no oriģinālajiem variantiem atrodas patiesi tālu no Latvijas, taču citi – tepat valsts robežās. Piemēram, gulēšanu burbuļteltī, kurā rodas sajūta, ka guli zem klajas debess, var izmēģināt arī pie mums! Plašāk lasi te.

Mūsdienās naktsmītņu piedāvājums ir kļuvis ļoti plašs, sākot no iespējas nakšņot platformās koku galotnēs un beidzot ar viesnīcām ceļamkrānos, torņos, uz ūdens u.c. Daudzas viesnīcas, kuru plānojums jau ir zināms, vēl tikai tiek gatavotas tūristu un interesentu uzņemšanai, lai durvis vērtu 2018. gadā.

Turpinājumā lasi par dažādām naktsmītnēm gan Latvijā, gan pasaulē un sāc jau plānot savu nākamo ceļojumu! Arī šajā rakstā vari lasīt par dažādām viesnīcām, kuras iekārtotas, piemēram, vilcienā, grāmatu skapī, pazemes šahtā u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!