Foto: Linda Kauliņa/Inga Zeile

Daudzu ilgi gaidītās "Positivus" brīvdienas straujiem soļiem tuvojas, taču izjusto dziedāšanu un dejošanu var apvienot ar skaistās Latvijas dabas iepazīšanu. Bet, ko īsti apskatīt pa ceļam uz Salacgrīvu vai koncertu starplaikos? No krājumiem esam izcēluši stāstus par dažādām interesantām vietām šajā pusē, kas brīvdienu plānos noderēs arī tiem, kuri festivālu šogad neplāno apmeklēt.

Viens izvēlas festivālu apmeklēt vienu dienu, cits – visas trīs, taču neizbēgams ir fakts, ka līdz Salacgrīvai ir jātiek. Ja dodies uz uz šo Latvijas pilsētu gar jūru, ir vēl dažādas citas skaistas vietas, piemēram, Carnikava, Tūja un Saulkrasti, tāpēc, neskatoties uz to, ka pāris minūtes būs jānovirzās no kursa, ieplāno turp vai atpakaļ ceļā zaļojošo dabas taku un neparastu vietu apskati.

Kamēr gaidi iemīļoto mūziķu uzstāšanos, vari aizbraukt arī uz kādu no netālu esošajā pilsētām, piemēram, Limbažiem vai Ainažiem. Pirmajā vari izstaigāt skaisto Lielezera dabas taku, bet Ainaži vienmēr saista interesentus ar Ugunsdzēsības muzeju. Tāpat – ja allaž esi vēlējies aizbraukt uz Randu pļāvām, droši dodies turp šajās brīvdienās! Plašāk par tām lasi šeit.

Šeit vari iepazīties ar "VisitSalacgrīva" sagatavoto materiālu par apskates vietām, kas varētu noderēt festivāla apmeklētājiem.

Taču arī tad, ja pat neplāno apmeklēt festivāla koncertus, Salacgrīvas virzienā ir vērts doties. Mūsu stāstu krājumos izmeklē sev atbilstošāko maršrutu, interesējošākos objektus un dodies ceļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!