Foto: Shutterstock
Vienam ceļošana ir hobijs, kuru iespējams realizēt reizi gadā, bet cits to pārvērtis jau dzīvesveidā, dodoties piedzīvojumus meklēt tālākās zemēs ar vienvirziena biļeti kabatā. Lūk, 23 interesanti un neparasti stāsti, kas liks meklēt pasaules karti un sākt plānot savu nākamo ceļojumu!

Ja nevari izlemt, kuru pasaules malu iepazīt tuvāk, piedāvājam izlasīt ar ceļotāju pieredzes stāstus par patīkamiem pārsteigumiem un arī negaidītiem sarežģījumiem dažādu garumu brīvdienās. Tāpat šajā kolekcijā atrodami stāsti par cilvēkiem, kuri nolēmuši kardināli mainīt savu ierasto ikdienu un vairākus mēnešus pavada, ceļojot pa pasauli un dzīvojot uz čemodāniem.

Spānija, Horvātija, Grieķija, Austrālija, Krievija, Bolīvija, kā arī kaimiņvalstis Igaunija un Lietuva – iedvesmojies braucienam uz šīm zemēm arī tu! Aizņemies kādu gatavu maršrutu vai uzzini, kas konkrētajā vietā ir īpašs.

Lai dotos ceļojumā, tam kārtīgi jāsagatavojas. Ko likt ceļā somā, kā atrast lētākās biļetes un kādas aplikācijas ieteicams lejupielādēt savā mobilajā ierīcē, lasi šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!