Foto: LETA

Sākoties jaunajam mācību gadam, ceļojumu aģentūra Baltic Travel Studio & Boutique aicina apceļot dzimto zemi - Latviju, tāpēc izstrādājusi elektronisko katalogu "Tava aizraujošā skolas eksursiju sezona 2014/2015", kurā iekļāvusi 16 ekskursijas mazākajiem un lielākajiem skolēniem un, protams, skolotājiem.

Gatavojot ekskursiju programmas, kas iekļautas katalogā, īpaši domāts par to, lai tās būtu atbilstošas sezonai, aktuālas, aizraujošas, interesantas, stilīgas un piedzīvojumiem bagātas. Ekskursiju programmu tapšanā esot piedalījušies skolēni un studenti.

Mazākajiem skolēniem tiek piedāvātas ekskursijas uz Tērvetes dabas parku, Kurzemes sirdi - Mazsālijām, kur tiek piedāvāts izpriecāties Ainiņas briežu dārzā ar Ežuku Žuku un Ainiņas briežu dārza draugiem, ļauties Laumu dabas parka vilinājumam vai doties Zemgales virzienā - apmeklēt trušu pilsētu un apmīļot ponijus, ēzeļus, mūļus, lamas, punduraitas, pundurkazas, pundurcūkas.

Lielākajiem skolēniem tiek piedāvāts aktīvas, modernas, atraktīvas un piedzīvojumiem bagātas ekskursijas, aicinot ventspilingot Ventspilī, selfijus jeb pašiņus uzņemt Siguldā, sastapties ar Padomju laika mantojumu Jelgavā, Līgatnē vai Liepājā, spēlēt pilsētorientēšanās spēles Valmierā un Kuldīgā, atraktīvā veidā izzināt pilis un muižas, piepildīt vēderus pankūkojot un baudīt Viduslaiku mielastu, degustēt dažādus našķus - konfektes, šokolādi un saldējumu, piedalīties alu un upju ekspedīcijās, eksperimentēt Izziņas un eksperimentu centrā "Lielvārdi" , piedzīvot laupītāju uzbrukumu Gulbenē un tas, protams, nav viss!

Savukārt, skolotājiem visa mācību gada garumā tikšot piedāvāta īpaša ekskursiju programma par īpašām cenām - "Tur, kur Kurzeme sākas kopā ar novadnieku!". Ekskursiju programmā iekļauta Baskāju taka Valguma pasaulē, Rideļu dzirnavas un pankūkošana, ekskursija pilsētā ar smukumu - Tukums un programmas "oga" - Kurzemes vīnu un siera degustācija, kas norit 400 gadus vecā muižas pagrabā Šlokenbekas muižā un tas viss - īstena, patriotiska novadnieka pavadībā.

Vairāk informācijas mājaslapā baltictravelstudio.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!