Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Nedēļas nogalē svinēti Tukuma pilsētas svētki, bet lidostā "Jūrmala" netālu no pilsētas, Smārdes pagastā, aizvadīts iespaidīgs aviošovs ar "Baltic Bees Jet Team" uzstāšanos debesīs, kas pulcēja negaidīti daudz skatītāju.

Svētdien, 16. jūlijā, lidostā "Jūrmala" tika aizvadīta atvērto durvju diena, kas apmeklētājiem deva iespēju ne tikai visas dienas garumā ielūkoties lidostas termināla telpās, īpaši organizētās ekskursijās, bet arī vērot augstākās pilotāžas paraugdemonstrējumus "Baltic Bees Jet Team" izpildījumā. "Baltic Bees Jet Team", kas ir lielākā civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupa Baltijā un viena no lielākajām pasaulē, sešu reaktīvo lidmašīnu sastāvā svētdien aizvadīja savu treniņlidojumu, parādot pasākuma apmeklētājiem tieši to lidojumu programmu, ar kādu komanda startē pasaules līmeņa aviošovos, pastāstīja "Baltic Bees" pārstāve Laura Lūse.

Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Īpašais pasākuma viesis šoreiz bija WBC pasaules čempions boksā Mairis Briedis, kurš izpelnījās īpašu skatītāju uzmanību un mīlestību.

Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Visas dienas garumā pasākuma apmeklētājiem bija iespēja iepazīties arī ar "Sky Zoo" aviācijas muzeja eksponātiem, uzzināt par katra lidaparāta vēsturi, specifikācijām, pat ielūkoties pilotu kabīnēs un apsēsties pilotu krēslā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!