Foto: Daiga Kļaviņa/Igors Zakrepskis/Elīza Gūtmane
Ar burvīgiem fotouzņēmumiem un atmiņā paliekošiem skatiem noslēgusies šī gada rudens akcija "Apceļosim Latvijas pilis un muižas". Skaistu mirkļu ķērāji Latvijas piļu un muižu asociācijas "Facebook" kontā mēneša garumā iesūtīja vairākus desmitus fotogrāfiju, kuras tagad piedāvājam apskatīt arī mūsu lasītājiem.

Žūrija par konkursa uzvarētāju ir atzinusi Daigu Kļaviņu ar iesūtīto rudeni Abgunstes muižā, savukārt Latvijas Piļu un muižu asociācijas feisbuka lapā visvairāk apmeklētāju balsis saņēmis Elīzas Gūtmanes rudens Kukšu muižā.

Strauji tuvojas Latvijas Piļu un muižu asociācijas par godu Latvijas simtgadei organizētās akcijas "Apceļosim Latvijas pilis un muižas!" noslēguma pasākums – balle Jaunpils pilī, kas notiks 25. novembrī. Ikviens interesents uz šo balli biļetes var iegādāties www.bezrindas.lv.

Ir jau zināmi tie 50 apceļotāji, kuri saņem ielūgumu uz balli. Kopumā akcijā iesūtītas vairāk nekā 600 apceļotāju kartes, un asociācija sirsnīgi pateicas ikvienam apceļotājam.

Portālā "Tūrisma Gids" esam stāstījuši par Latvijas piļu un muižu noslēpumiem, atdzimšanas stāstiem un jaunumiem. Plašāk informāciju par tiem vari atrast, lasot šeit.

Neskatoties uz to, ka uzvarētājs var būt tikai viens, katrai uzņemtajai bildei ir savs rudenīgais šarms. Piedāvājam arī tev iespēju virtuāli ceļot pa Latvijas pilīm un muižām un atminēties "zelta rudeni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!