Jelgavas reģionālais tūrisma centrs 19.jūlijā ikvienu dzīvnieku mīļotāju aicina doties tematiskā ekskursijā ar autobusu "Ne kaķi, bet citi zvēri" un iepazīt dažādus dzīvniekus Jelgavas apkārtnē.

Ekskursanti dosies uz divām saimniecībām Jelgavas novada Glūdas pagastā. Viena no tām ir strausu ferma "Mazzariņi", kur varēs sastapt vairāk nekā 40 strausu lielu ganāmpulku, kā arī apskatīt dažāda vecuma Āfrikas strausus, uzzināt cik sver strausa ola, iegūt informāciju par lielākajiem putniem uz planētas un iegādāties suvenīrus, kas gatavoti no strausu ādas, spalvām un olu čaumalām.

Otra saimniecība ir "Pie tēvoča Garika" Glūdas pagasta Viesturciemā. Te varēs apskatīt dažādus dzīvniekus - murkšķus, nūtrijas, vāveres, seskus, kaziņas, aitas, trušus, minicūciņu un pat ķenguru. Ekskursijas dalībnieki varēs dzīvnieciņus pabarot un paglaudīt, kā arī uzzināt par katra dzīvnieka uzvedību un ikdienas gaitām saimniecībā.

Par ekskursiju pieaugušajiem jāmaksā 6 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem - 5 eiro, pirmsskolas vecuma bērniem, neaizņemot vietu autobusā, brauciens - bez maksas. Biļetes var iegādāties Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa kasē. Ekskursijas dalībniekiem jārēķinās ar papildus izmaksām - strausu fermas "Mazzariņi" apmeklējums - 1,00 eiro (bērniem līdz 7 gadiem bez maksas) un saimniecības "Pie tēvoča Garika" apmeklējums - 2 eiro, (bērniem līdz 5 gadiem bez maksas).

Ekskursijas sākums plkst.14.00, jāpulcējas pie Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā. Atgriešanās Jelgavā plānota plkst.17.30. Ekskursijai var pieteikties pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!