Foto: DELFI

Baltic Beach Hotel atzīta par "Latvijas labāko viesnīcu 2014" un "Latvijas labāko SPA viesnīcu 2014" konkursa World Travel Awards apbalvošanas ceremonijā, kas augusta sākumā norisinājās Atēnās.

Baltic Beach Hotel saņēmusi prestižos apbalvojumus pirmo reizi, "Latvijas labākās viesnīcas" kategorijā pārspējot Grand Palace Hotel, Dome Hotel & SPA, Gallery Park Hotel un Royal Square Hotel & Suites. Savukārt "Latvijas labākās SPA viesnīcas" kategorijā Baltic Beach Hotel sāncensni bija tādas viesnīcas kā Dome Hotel & SPA, Gallery Park Hotel un Hotel Neiburgs. Šis ir pirmais gadījums World Travel Awards vēsturē, kad Latvijas viesnīca uzvar uzreiz divās kategorijās.

Nomināciju "Boutique Hotel 2014" Latvijā ieguva Hotel Bergs. Tai bija nominētas arī Gallery Park Hotel, Royal Square Hotel & Suites un Grand Palace Hotel, kas atzīta par labāko biznesa viesnīcu Latvijā. Savukārt luksusa viesnīcu kategorijā galveno balvu ieguva Imperial Suite @ Gallery Park Hotel.

World Travel Awards konkurss pirmo reizi tika rīkots 1993.gadā, lai apzinātu, apbalvotu un atzīmētu labākos uzņēmumus un organizācijas visās tūrisma industrijas nozarēs. Šobrīd World Travel Awards zīmols pasaulē ir atzīts par kvalitātes zīmi tūrismā.

Viesnīca Baltic Beach Hotel ir pieczvaigžņu viesnīca, kas atrodas Jūrmalā, pašā jūras krastā. Tā tika atvērta 2004.gadā. Baltic Beach Hotel īpašniece ir SIA BBH Investments. Viesnīcas 2012. gada apgrozījums bija 6,2 miljoni latu jeb 8,8 miljoni eiro. Viesnīca jau iepriekš informējusi, ka pērn tās noslogojums audzis par 10%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!