Trešdienas rītā daudzviet Latvijā novērota bieza migla – arī Vidzemes pilsētā Valmierā viss tinies gluži vai fantastiskā mākonī, ko izgaismojuši ziemas saules stari. Drona video, ko izdevies nofilmēt "Re:TV", redzami sirreāli kadri - no miglas vāliem spraucas tikai atsevišķi skursteņi un jumti.

Sākot ar šīs nedēļas nogali, laikapstākļus Latvijā galvenokārt noteiks ciklonu darbība, līdz ar to nākamajās nedēļās bieži gaidāmi nokrišņi un brāzmaini vēji, prognozē "Global Forecast System".
Visticamāk, šajā nedēļas nogalē vēl nebūs daudz nokrišņu, galvenokārt gaidāms neliels lietus. Dominēs mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, svētdiena varētu būt vējainākā diena. Vairāk lasiet šeit.

Valmiera, kas no Rīgas atrodas vien 100 kilometru attālumā, piedāvā daudz izklaides iespēju gan ziemā, gan vasarā. Tās apkaimē ir vairāki slēpošanas kalni, dabas takas un arī citas aktīvās atpūtas un izklaides iespējas. Savukārt kultūras cienītājiem plašs interesantu izklaižu klāsts pieejams Valmieras Drāmas teātrī un muzejā. Vairāk par to, ko apskatīt un izmēģināt Valmierā, lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!