Šoziem Ieriķu dzirnavu Gaismas parks iedegsies katru sestdienu no pulksten 17 līdz 21. "Izgaismosim parka taciņas, iekursim pavardu un ugunskurus, sadegsim sveces un baudīsim romantiku! Apmeklētājiem būs pieejama piknika vieta, tā kā līdzi jāņem gardumu groziņš un termosi, bet kafejnīca "Pie Dzirnakmeņa" būs padomājusi par īpašiem sezonas dzērieniem un smalkmaizītēm, ko piedāvās arī līdzņemšanai," par izgaismotajiem ūdenskritumiem un to apskati stāsta parka saimniece Ieva Meiere.

Tumšajos rudens un ziemas vakaros izgaismot parka ūdenskritumus un takas Ieriķos jau kļuvis par tradīciju. "Šogad esam papildinājuši prožektoru skaitu, taka tiek izgaismota vēl spožāk. Ziemassvētku gaidīšanas laikā papildināsies arī floristikas ekspozīcija, darbosies jauns piedāvājums – iespējams iepriekš pieteikt parka izgaismošanu sev īpašā dienā. Viesi aicināti līdzi ņemt arī savas lāpas un svecītes."

Visā parka teritorijā tiek iedegtas gaismas, izgaismojot dzirnavu drupas, pastaigu parku, Melderupi un tās ūdenskritumus, kā arī floristikas ekspozīciju.

Turpat blakus atrodas arī Cecīļu dabas taka, kas ir kājāmgājēju tūrisma maršruts, kurā ir iespēja iepazīt Amatas novada dabas objektus gar Kumadas upes un Dančupītes krastu.

Vairāk informācijas par šo objektu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!