Foto: Publicitātes foto
Lai radītu jaunas idejas un veicinātu darba produktivitāti, ko jau nomāc rudens tumsa, ieteicams ik pa laikam mainīt darba vidi un smelties iedvesmu no dabas. Lai to izdarītu, nav nemaz jābrauc tālu no Rīgas. Dižozols, līgana upīte ar pirtiņu, mežs un pļavas atrodami tepat netālu, braucot vien 40 kilometrus uz Ogres pusi, kur gaida atpūtas komplekss "Turbas".
Foto: DELFI

Tur atrodama gan sakopta vide, gan dzīvnieciņi un arī plašas telpas lielu biznesa un sporta pasākumu rīkošanai. "Turbu" varenākais simbols ir dižozols, kas jau aptuveni 800 gadu aug Mazās Juglas stāvkrastā. Sirmais koks pieredzējis daudz un vēl šodien laipni kā vecs krīvs izstaro enerģiju, kas jūtama, atrodoties "Turbās". Tā pakājē atrodama īsti latviska pirtiņa, pēc kuras baudīšanas uzreiz var izpeldēties dīķī.

Foto: DELFI

"Mēs nodrošinām individuālu pieeju katram klientam un atradīsim labāko risinājumu, gan maziem, gan lieliem uzņēmumiem veiksmīga semināra norisei. Ikvienam ir iespēja rīkot apmācības, seminārus un saviesīgus pasākumus, viesnīcā "Četri vēji" izmantojot divas zāles, kur pieejams pilns nepieciešamā aprīkojuma klāsts," stāsta kompleksa saimnieks.

Foto: Publicitātes attēli

Šī ir iecienīta un pārbaudīta vieta semināru un mācību organizēšanai. "Turbās" piedāvā visu šādiem pasākumiem nepieciešamo – sākot ar telpām un tehnisko nodrošinājumu semināriem, beidzot ar vakara saviesīgās daļas organizēšanu, kafijas pauzēm, pusdienas un citas ēdienreizēm ar bagātīgām maltītēm. Atpūtas komplekss nodrošina arī nakšņošanas iespējas komfortablos un aprīkotos numuriņos lielam skaitam cilvēku.

Tas, ka vasara beigusies, vēl nenozīmē, ka izklaidēm ārā jāatmet ar roku. "Turbās" pieejams ne vien vasaras sporta aktivitātes, bet arī plašas aktīvās atpūtas iespējas ziemā – sniega motocikli, izbraucieni suņu pajūgā, distanču slēpošanas trases, grila māja un āra kubls, kas aukstā un tumšā laikā ir īpaši patīkama un romantiska atpūtas iespēja. Turklāt pašlaik spēkā ir īpašs piedāvājums – rīkojot divu dienu semināru, pirts komplekss pieejams bez maksas. Jāpiebilst, ka relaksācijas viesnīcas "Četri vēji" pirts kompleksā ietilpst sauna, aromātiskā tvaika pirts un sešvietīga SPA āra burbuļvanna.

Foto: Publicitātes attēli

Arī ģimenēm šī ir jauka atpūtas vieta nedēļas nogalei. "Turbās" viesus sagaida pūkainu un draudzīgu aitu pulks, iespējams uzkāpt skatu tornī, apskatīt "Turbu" dižozolu, izstaigāt pastaigu takas, gūt mieru sakoptā mežā, baudīt ainavu lapenēs un pastaigāties pa tiltiņiem. Atpūta "Turbās" jums ļaus uzņemt jaunu enerģiju, kas noderēs, atgriežoties darba spraigajā ikdienā!

Foto: DELFI

Atpūtas komplekss "Turbas" ir viens no lielākajiem atpūtas kompleksiem Latvijā, kas atrodas tikai 40 kilometru attālumā no Rīgas, skaistā mežu ielokā, kur harmoniski saplūst lauku daba un pilsētas komforts.

Kontakti:

"Turbas", Ikšķiles novads
Mobilais tālrunis: +371 20245555,26355551
www.turbas.lv
www.facebook.com/TurbasLV
www.instagram.com/atputas_komplekss_turbas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!