Foto: Publicitātes attēli

Tūrisma gids aicināja piedalīties konkursā par sajūtām, iesūtot savu sajūtu stāstus bija iespēja laimēt diviem stāstu autoriem biļetes uz Sajūtu festivālu.
Paldies visiem par piedalīšanos konkursā. Apsveicam biļešu laimētājus I.Erenpreiss un A.Barviks. Ar uzvarētājiem sazināsies Tūrisma gida komanda.

Krāt var visu ko. Var krāt naudu. Zilonīšus uz kamīna dzegas. Vai "Facebook" draugus. Dikļu pils saimnieks krāj sajūtas. Viņš tās krāj antīka "Jaguar" auto dobjajā rūcienā, krāj dažādu laikmetu gleznotāju ieraudzītajās krāsās, krāj senajās mēbelēs un vēsturiskajos kamīnos. Viņš krāj sajūtas, atklājot jaunas garšas dažādās pasaules malās. Vai adrenalīna pielādētos mednieku stāstos, par kuru patiesumu liecina varenas medību trofejas. Tā priekšmetu pa priekšmetam, kolekciju pa kolekcijai saimnieka sakrātais rod savu mājvietu Dikļu pilī, lai to varētu baudīt un novērtēt viesi, gūstot iedvesmu savam sajūtu krāšanas piedzīvojumam.

Tieši par sajūtām ir arī Dikļu pils organizētais, nu jau ceturtais pēc kārtas Mūzikas minifestivāls, kas šogad pārdēvēts par Dikļu pils Sajūtu festivālu, kurā Dikļu pils saviem viesiem grib dāvināt izcilas un neaizmirstamas šīs vasaras sajūtas, ko pievienot savai sajūtu kolekcijai. Festivālā varēs iegrimt ne tikai muzikālā baudījumā, bet arī nogaršot divu Latvijā izcilu pavāru garšas meistarojumus.

Tuvojoties festivāla dienai, Dikļu pils aicina ikvienu pakavēties atmiņās un pastāstīt mums par savu labāko sajūtu piedzīvojum. Diviem interesantāko sajūtu stāstu autoriem dāvāsim katram divas ieejas kartes uz Dikļu pils Sajūtu festivālu, kas norisināsies jau 8. jūlijā Dikļu pils parkā.

Kas jādara? Atsūti savu sajūtu stāstu vai fotogrāfiju uz celojumi@delfi.lv līdz 2.jūlijam. Mēs, sajūtu žūrija, izvērtēsim skaistākos un interesantākos stāstus vai foto un laimīgos uzvarētājus paziņosim 4. jūlijā.

Krāsim sajūtas!

Vairāk par festivālu:Dikļu pils "Sajūtu festivāls"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!