Katrs no MSC kruīzu kuģiem ir īpašs, un ceļojums ar tiem vienmēr ir neaizmirstams piedzīvojums. Bet 2017. gada pavasarī notiks " brīnums" - tiks kristīts jauns kruīza laineris – MSC Meraviglia.

MSC Meraviglia vai "Brīnums" būs pārsteigums. MSC Meraviglia ir lielākais MSC kruīzu kuģis, kas tiek būvēts Sentnazēras STX kuģu būvētavā, Francijā un viesus pārsteigs 2017. gada pavasarī. Kruīza kuģis ir augstākā līmeņa state-of-the-art tehnoloģijas, dizaina, komforta un praktiskuma kuģis. Šis kruīza kuģis apžilbinās ikvienu ceļotāju. MSC Meraviglia ievērojams pluss ir tā spēja pietauvoties jebkurā pasaules kruīza ostā, tādējādi piedāvājot ceļotājiem izvēlēties sev tīkamo maršrutu un galamērķus. Šajā sezonā kruīza laineris viesus uzņems Vidusjūrā.

Bet pats galvenais, kas viesus pārsteigs ir "Cirque du Soleil" ! Vairākas reizes nedēļā kruīza pasažieriem tiek piedāvāta iespēja baudīt neaimirstamās izrādes uz kuģa. Pirmo reizi kuģu būves vēsturē jau kruīza kuģa konstruēšanas laikā tika paredzēta arēnas izbūve cirka izrādēm. Lai nodrošinātu visu cirka izrādēm nepieciešamo vienā kuģa daļā tika izmainīta divu klāju konstrukcija.

MSC Meraviglia nav tikai kruīza kuģis – tas ir mākslas, tehnoloģiju un dizaina sintēzes radīts šedevrs. Vēl nekad atpūta nav bijusi tik aizraujoša, jēgpilna un ērta.

Karts kuģa pasažieris varēs izbaudīt visas 21.gadsimta piedāvātās tehnoloģiju ērtības – atslēgas jau ir pagātne, šodien krīza lainera pasažieriem ir viedpulksteņi, kas kalpo gan kā atslēgas, gan kā navigācija, gan arī tajos glabājas visa nepieciešamā informācija par kruīza maršrutu, ostām un cita noderīga informācija.

MSC Meraviglia ir kuģis ģimenēm. Šis kruīza laineris lepojas ar īpaši ērtām kajītēm – ir gan ģimeņu divstāvu kajītes, gan paplašinātas divu zonu kajītes. Vecāki un bērni atpūšoties var baudīt gan aizraujošus brīžus kopā izbraucot F1 simulatorā, gan atsevišķi – bērniem ir īpašas "Kids club" programmas, kas ir gan izklaidījošas, gan izglītojošas. Vecāki savukārt var baudīt divvientulību Aurea SPA centrā. Aurea SPA – tā ir jau MSC vizītkarte!

MSC Meraviglia piedāvā īpašas "gourmet" programmas īpaši prasīgiem pasažieriem. Katrs no 12 kruīza lainera restorāniem ir unikāls – vai tā ir itāļu virtuve, vai japāņu tepanjaki – šefpavāri spēs pārsteigs viesus, jo katrs no viņiem ir starptautiski atzits profesionālis.

Katrs gadalaiks vai sezona būs ideāla pateicoties iekštelpu un ārtelpu izkārtojumam. MSC Yacht Club viesi varēs baudīt paplašinātas luksus zonas. Pastaigā pa iekšējām promenādēm, Jūs pārsteigs griesti, kas nosegti ar milzu 480m² LED ekrāniem - digitālas debesis, spējīgas pārraidīt vistas, notikumus, saullēktus, saulrietus un zvaigžņotās debesis naktīs, radot pilnīgu realitātes izjūtu jebkurā diennakts laikā

Izklaides zonu skaits tiks ievērojami palielināts: šeit būs atrakciju parks un ūdens parks, elpu aizraujošas panorāmiskas zonas, divas segtas promenādes un ūdens atrakciju parks, kas savienots ar divstāvu iekštelpu atrakciju parku.

Nav iespējams apraksktīt visu, ko piedāvā kruīza laineris MSC Meraviglia – tas ir jāredz. MSC Meraviglia gaida savus viesus un rezervācijas jau tiek veiktas.

http://www.cruiselines.lv/lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!