Foto: Publicitātes foto
Šeit ir iespējams apmeklēt Ezerleju zoodārzu, kurā dzīvo ne tikai Latvijas ikdienišķie putni un zvēri, bet arī dažādi svešzemju iemītnieki. Zoodārzu var apmeklēt gan gida pavadība, gan individuāli. Zoodārzs apmeklētājus pieņem katru dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00.

Ezerlejas piedāvā arī nakšņošanu labiekārtotās mājiņās ar divām guļamistabām, viesistabu, labiekārtotu virtuvi, vannas istabu un WC. Ir iespēja nakšņot arī teltīs. Skaistās vienstāva un divstāvu nojumēs var nosvinēt jubileju vai uzrīkot ballīti. Ezerlejās ir gaidīti arī makšķernieki – dažādos dīķos tiek audzētas karpas, karūsas, baltie amūri, stores, foreles un līņi. Ir pieejams dīķis, kurā var arī sportot – zivis āķēt nost un laist arī atpakaļ. Karstā laikā var veldzēties arī pludmales dīķī, pavizināties ar katamarānu. Teritorijā ir bērnu rotaļu laukums.

Sezonas laikā darbojas arī veikaliņš, kurā tūristi var iegādāties kādu kārumu , Ezerleju suvenīrus vai saimniecībai piederošo Latvijā ražoto dabīgo kosmētiku – "Evita Cosmetics".

Ar sīkāku informāciju par atpūtas vietu Ezerlejas var iepazīties mājas lapā: www.ezerlejas.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!