5. jūlija vakarā, pulksten 21.45 Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki, patrulējot mežu masīvā Rencēnu ielas rajonā, sastapās ar automašīnu, kuras vadītājs, ieraugot policijas patruļu, strauji mainīja braukšanas virzienu.

Uz apturētās automašīnas aizmugurējā sēdekļa pamanīts ieroča futrālis, kas piesaistīja policijas darbinieku uzmanību. Automašīnas vadītājs pēc policistu lūguma atvēra futrāli un parādīja tur esošo pneimatisko ieroci, informē RPP.
Daudz vairāk lietu atklājās automašīnas bagāžas nodalījumā, kur konstatēti vairāki gāzes ieroči, pneimatiskā un gāzes ieroča munīcijas, optiskais tēmeklis, teleskopiskie steki, šaujamierocim līdzīgs priekšmets izjauktā veidā, kā arī šaujamieroča klusinātājam līdzīgs priekšmets.
Vairāk par pašu autovadītāju par policistu klātbūtni satraukusies bija vīrieša līdzbraucēja, kura traucēja policistu darbu un nepakļāvās policistu prasībām.
Tālākai lietas apstākļu noskaidrošanai aizturētais automašīnas vadītājs un pasažiere nogādāti Valsts policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!