Rīgā durvis atvēris jauns veselīga dzīvesveida restorāns "Kombucha", kas pirmais Latvijā savā ēdienkartē iekļāvis dažādus tējas sēnes dzērienus, kā arī īpašu vitalitātes programmu - veselīga uztura un fizisko aktivitāšu kompleksu.

Jaunā restorāna ēdienkarti un citus "Kombucha" piedāvājumus atklāšanas pasākumā 13.janvārī baudīja vairāki veselīga dzīvesveida piekritēji un popularizētāji, starp viņiem arī uztura speciālisti Andis Brēmanis un Lolita Neimane, kā arī aktrise Agnese Zeltiņa.

Plašākai sabiedrībai restorāns durvis vērs nedēļu vēlāk, piedāvājot ne vien dienas maltītes, bet arī īpašās gardēžu vakariņas ar sešiem ēdieniem. Tomēr pamatā jaunā restorāna veidotāji paredz strādāt ar pastāvīgajiem klientiem īpašajā Vitalitātes programmā, kas ir trīs nedēļas ilgs pasākumu kopums: individuāls fizisko aktivitāšu plāns (vingrošana ar fizioterapeitu vai karstās jogas nodarbības), dažādas ķermeņa procedūras, un, galvenais, veselīgs ēdiens. Atliek vien izvēlēties - veģetāro vai visēdāju maltīti, no rīta ierasties "Kombucha" un saņemt paciņu ar visai dienai sagatavotajām ēdienreizēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!