Franču aktieris Žerārs Depardjē piedalījies pulksteņu kolekcijas "Proud to be Russian" prezentācijā, kur izteicis atbalstu Vladimiram Putinam saistībā ar ekonomisko krīzi, ziņo aģenrtūra "Reuters".

Depardjē, kurš pērn radīja pamatīgu rezonansi sabiedrībā, kļūstot par Krievijas pilsoni, Šveices zīmola CVSTOS pulksteņu kolekcijas "Proud to be Russian" prezentācijas laikā pauda atbalstu Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, kārtējo reizi izraisot pretrunīgu reakciju rietumu sabiedrībā. 

Laikrāži ir greznoti ar divgalvainiem ērgļiem un rotāti ar zeltu. To cena sākas no 15000 Šveices frankiem (aptuveni 12500 eiro), taču Depardjē mierinājis, ka panākumus nosaka garīgums, nevis rublis. "Spēks nav atkarīgs no rubļa, tas ir atkarīgs no gara," prezentācijā vēstīja aktieris. Ņemot vērā, ka šonedēļ rublis piedzīvoja vienu no ievērojamākajiem vērtības kritumiem pēdējo gadu laikā, paredzams, ka krievijas sabiedrībai pulksteņi šķitīs īpaši dārgi, vēsta Lielbritānijas laikraksts "The Guardian".

Jau vēstīts, ka janvāra sākumā apritēs gads, kopš Depardjē kļuvis par pilntiesīgu Krievijas pilsoni. Šajā laikā viņš paguvis tikties ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, tikt pie pieraksta Mordvijas republikas galvaspilsētā Saranskā, kā arī apsvērt plānus par restorāna atvēršanu Maskavā un degvīna ražošanas uzsākšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!