Svētdien, 8. februārī, ikgadējā "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas skatītājus priecēja vairāku pasaulslavenu mūziķu uzstāšanās, ziņo aģentūra "Reuters".

Nereti "Gramy" balvas pasniegšanas vakarā skatuves veterāni uzstājas kopā ar jauniem izpildītājiem. Ceremonijas sākumā uzstājās leģendārā Austrālijas rokgrupa AC/DC. Vēlāk Toms Džonss uztājās ar dziedātāju Jessie J, un Tonijs Benets sadziedājās ar Lady Gaga. 

Savukārt Farela Viljamsa uzstāšanos papildināja komponists Hanss Cimmers, bet dziedātājs Usher saspēlējās ar Stīviju Vonderu. Kopīgu dziesmu izpildīja amerikāņu reperis Kanje Vests, barbadosiešu dziedātāja Riana un eksbītls Pols Makartnijs.

Žūrija par gada ierakstu un gada dziesmu šogad bija atzinusi Sema Smita "Stay with me". Smita uzstāšanās ar dziedātāju Mēriju Blaidžu izpelnījās skatītāju ovācijas. Krāšņus priekšnesumus sniedza arī Madonna, austrāliešu dziedātāja Sia, Keitija Perija un citi. 

Vakars noslēdzās ar dziedātājas Bejonsas un gospeļu kora izpildīto dziesmu "Precious Lord, Take My Hand" un mākslinieku Common un Džona Ledženda izpildīto "Glory" no filmas "Selma".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!