Foto: Shutterstock
Bildinājuma izteikšana un saņemšana ir viens no skaistākajiem mirkļiem dzīvē, taču, raugoties "MSN" apkopotajās romantiskākajās pasaules vietās, kur to darīt, tā vien rodas vēlme dzīvē piedzīvot vismaz astoņus šos īpašos mirkļus. Piedāvājam virtuālu ieskatu pasaules krāšņākajās un bildinājumam piemērotākajās vietās!

Viesnīca "Ladera Hotel" Sentlūsijā

Foto: Ladera Hotel/Publicitātes foto

Mazajās Antiļu salās esošajā valstī Sentlūsijā atrodas viesnīca "Ladera Hotel", kuras lielākais trumpis ir fantastiskais novietojums. No numuriņiem redzami Pitona kalni, tirkīzzilā Karību jūra un pludmales. Jāpiebilst, ka šai viesnīcā drīkst uzturēties vien pieaugušie, kā arī tajā tiek organizētas kāzu ceremonijas, kas, šķiet, ir likumsakarīgs solis pēc bildinājuma tik romantiskā vietā.

Ašfordas pils Īrijā

Foto: Ashford Castle
Romantiskā un senatnīgā Ašfordas pils atrodama Īrijas Rietumu piekrastē, un tajā savulaik norisinājušās arī Pīrsa Brosnana kāzas. Pieczvaigžņu viesnīcā pieejama arī karaliska atpūta – vizināšanās zirgu pajūgā vai došanās izjādēs, braucieni ar laivu un džakuzi.

Viesnīca "Qualia Resort" Austrālijā

Foto: tripadvisor.com

Pludmales ar baltām smiltīm, teju caurspīdīgs ūdens un Lielais Barjerrifs rokas stiepiena attālumā kombinācijā ar iespēju ieturēt vakariņas romantiskā divvientulībā okeāna krastā, vērojot saulrietu, ir vairāk nekā piemēroti apstākļi patiesi neaizmirstama bildinājuma izteikšanai.

Leģendārais "Bow Bridge" tilts Ņujorkā

Foto: Patrick Batchelder/Alamy

Neskaitāmās filmās redzētais tilts atrodams pašā Centrālparka viducī. Īpaši skaisti šī vieta izskatās rudenī, iekrāsojoties apkārt esošo koku lapām.

Ala "Fern Grotto" Havaju salās

Foto: nagelestock.com/Alamy

Lai gan alā vairs nav iespējams iekļūt, platforma pie tās ieejas būs īpaši piemērota vieta tiem, kuru bildinājumu pavadīs dziesma. Šeit ir apbrīnojama akustika, kā arī pavisam netālu atrodams skaists ūdenskritums.

Luminiscējošā pludmale Puertoriko

Foto: Doug Perrine/Nature Picture Library/Corbis

Pludmale, kas nodēvēta par Puerto Mosquito, 2008. gadā ierakstīta Ginesa Pasaules rekordu grāmatā kā gaišākā pludmale pasaulē. Tā ir viena no apbrīnojamākajām vietām pasaulē, kur iespējams vērot zvaigznes. Pieeja pludmalei ir ierobežota, taču katra mēģinājuma vērta!

Viesnīca "Four Seasons Hotel George V" Parīzē

Foto: Four Seasons Hotels and Resorts/Publicitātes foto

Vijolnieks, Eifeļa tornis, mēnesgaisma un visa Parīze pie kājām. Šī ir vieta, kas piestāvēs neglābjamiem romantiķiem, padarot bildinājumu par pasaules kino meistardarbu cienīgu ainu.

Viesnīca "Grotta Palazzese Hotel" Itālijā

Foto: Courtesy Grotta Palazzese Hotel/Publicitātes foto

Klintī iebūvētā celtne savā vietā stāv kopš 1700. gada. Jāpiebilst, ka neordinārajos apstākļos bildinājumu iespējams izteikt vien no maija līdz oktobrim, kad viesnīca ir atvērta. Tāpēc tas jāplāno jau laikus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!