Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 4. martā, Sieviešu dienas rallijā piedalījies līdz šim lielākais dalībnieču skaits, informē pasākuma rīkotāji. Portālā "Delfi" visas dienas garumā varēja vērot tiešraidi no aizraujošajām auto orientēšanās sacensībām un pasākuma studijas ar prominentām personībām.

Sieviešu dienas rallijs jau izsenis zināms kā pasākums, kas ik gadu pulcē tūkstošiem piedzīvojumu kāras, radošas un drosmīgas sievietes, kuras sīvā, bet sievišķīgā un elegantā veidā sacenšas auto orientēšanās sacensībās. Piedāvājam iespēju visas dienas garumā sekot līdzi dalībnieču gaitām.

Arī šogad, tāpat kā pērn, Sieviešu dienas rallija starts vienlaicīgi tika dots divu Latvijas reģionu pilsētās – Jēkabpilī un Tukumā, bet finišs bija Rīgā.

Devītajā "Sieviešu dienas rallijā" šogad piedalījās 723 ekipāžas: Austrumu maršrutā – Jēkabpilī 352, savukārt Rietuma maršrutā – Tukumā 371.

Kopumā rallijā piedalījās 1446 oficiāli reģistrētas sievietes, informē pasākuma rīkotāji, piebilstot, ka katrā automašīnā bez stūrmanes un pilotes atrodas arī divas līdz trīs līdzbraucējas.

Tas nozīmē, ka "Sieviešu dienas rallijā" šogad startējuši teju trīs tūkstoši sieviešu, norāda pasākuma rīkotāji.

"Rallijā sasniegts jauns, līdz šim vēl nebijis dalībnieču skaita rekords, jo pērn startēja 702 komandas – par 21 komandu mazāk," teikts organizatoru paziņojumā.

Vairāk par Sieviešu dienas ralliju lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!