Foto: PantherMedia/Scanpix
Neviena šķiršanās nav viegla, tomēr to pārciešanu ir iespējams atvieglot, tā kaut nedaudz mazinot emocionālo diskomfortu. Šai sakarā piedāvājam desmit "Women's Health" padomus par lietām, ko pēc šķiršanās aizliegts darīt.

Neskaitāmu īsziņu nosūtīšana

Ja esat izšķīrušies pēc partnera iniciatīvas, necenties viņu atgūt, nemitīgi sūtot īsziņas un zvanot. Ja vīrietis pieņēmis šādu lēmumu un tev neatbild, viņa nostāja ir skaidra.

Emociju "apēšana un izdzeršana"

Ja jūties slikti, necenties skumjas remdēt ēdienā un alkoholā – tas ne tikai nemazinās tavas bēdas, bet arī vairos fizisko diskomfortu. Rezultātā tu jutīsies vēl sliktāk, turklāt būsi kļuvusi par pāris kilogramiem smagāka un ar nepievilcīgāku sejas ādu. Bez tam – salauzta sirds un paģiras nebūt nav laba kombinācija.

Seksuālie piedzīvojumi

Gadījuma sakari ir samērā riskanta nodarbe, un pastāv iespēja, ka, pamostoties svešā gultā, jutīsies vēl nožēlojamāka.

Bijušie

Tam, kāpēc vairs neesi kopā ar kādu no saviem bijušajiem partneriem, ir iemesls. Emocionālā stāvokļa dēļ nekāp otrreiz tai pašā grāvī!

Apsēstība ar viņa jauno draudzeni

Nevaino meiteni, kura ir kļuvusi par tava nu jau bijušā vīrieša jauno draudzeni – ļoti iespējams, viņa nav informēta par jūsu patieso šķiršanās iemeslu, kā arī laiku, ko viņš pavadījis bez attiecībām.

Netīrās veļas mazgāšana

Protams, savas sajūtas vari uzticēt tuviniekiem, tomēr izvairies no publiskas bijušā ķengāšanas un aprunāšanas. Tas runās tikai par sliktu tev pašai!

Jaunas attiecības

Ar lauztu sirdi var cīnīties dažādi, tomēr nav ieteicams nekavējoties uzsākt jaunas attiecības – dod laiku sev, nokārto savu dzīvi un pārliecinies, ka patiešām esi gatava virzīties tālāk.

Nevērība pret sevi

Lai novērstu domas no mīlas mokām, nereti metamies jaunos hobijos un palielinām profesionālo pienākumu apjomu. Neilgā laika sprīdī tas var noderēt, tomēr atceries, ka tev jārūpējas arī par sevi – jāatpūšas, jāvelta laiks skaistumkopšanai un veselīgam dzīvesveidam, kā arī gara pilnveidošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!